Menu
Terug

Ga dankzij MediaMarkt Club voordelig naar Le Voyage des Mages en Les Sonneurs de Noël

Nationaal evenement
01/11/2018 - 31/12/2018 00:00 - 23:59
Toevoegen aan agenda

Geniet van deze spectaculaire vertoningen op 7 unieke locaties in België. Clubleden genieten van € 5 extra korting per ticket, bovenop de vroegboekkorting. Ga naar http://noeldescathedrales.be/tickets/ en gebruik de code "CLUBSANTA". Je ziet meteen de € 5 extra korting verschijnen. Geniet ervan!

Le Voyage de Mages

De geblazen wind en enorme zandduinen doemen op in de verte. De hitte is ondraaglijk en toch laat een onverklaarbare kracht je opstaan. Schaduwen naderen en tekenen. Ze zijn drie. Drie wijze mannen op zoek naar de ster van de herder! Begeef je op een buitengewone reis en help hen het licht door bergen en luchtspiegelingen te vinden, tot zover dat deze reis je hoofd zal draaien met een verbluffende prestatie die uniek is in de wereld!

Nogmaals neemt Luc PETIT, de tovenaar van het podium, je mee naar zijn droom en dompelt je voor een show onder in zijn magische universum in de mooiste kathedralen van Brussel en Wallonië.

Les Sonneurs de Noël

De stilte wint het van de kathedralen. De grote bel ringt niet meer ... Wat een drama voor de klokkenluider wiens missie het is om de komst van Kerstmis aan te kondigen. Hij moet zo snel mogelijk een oplossing vinden om Kerstmis te redden!

Je vertrekt samen met de klokkenluider naar atypische en mysterieuze personages die je zullen onderdompelen in een ongelooflijk avontuur op zoek naar het geluid van de Kerstmisbel.

Tussen muziekdoosjes, automaten en klokkengelui nemen Luc PETIT en Michel TEHEUX je mee in een magische audiovisuele spiraal vol poëzie.

Toevoegen aan agenda

Nationaal evenement

Je kan voor dit evenementen terecht in alle MediaMarkt winkels.

Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()

Inschrijven op nieuwsbrief

We brengen je als eerste op de hoogte van de nieuwste gadgets, innovatieve producten en events bij jou in de buurt!