Menu
Terug

6 gametoppers voor maart

28 februari 2019

Van post-apocalyptische shooters, over creatieve kinderpret tot snoeiharde actie. Maart belooft weer een goede oogst voor gamers.

Dead or Alive 6

Het nieuwe hoofdstuk in het bewezen 1 vs 1-knokfenomeen Dead or Alive verfijnt de betrouwde vechtgameformule nog maar eens. Met een ingenieus uitgebalanceerd vechtsysteem, 26 speelbare personages, een nog iets opgeschroefd brutaal randje en vooral: een game dat je zo oppikt en na een jaar nog steeds beter in wordt.

Genre: beat ‘em up

Platform: pc, PS4, Xbox One

Release: 1 maart

Devil May Cry 5

Als demonenjager schiet, hak, steek en stunt je jezelf een weg door een bezeten stad vol bloeddorstige gruwels. Met je trouwe revolver, zwaard en in een geval ook een gloednieuwe anti-demoonarm. Ook deze Devil May Cry 5 is weer beweeglijk, brutaal en tegelijkertijd een van de stijlvolste actietitels van het moment.

Genre: actie

Platform: pc, PS4, Xbox One

Release: 8 maart

The Division 2

Een epidemie vaagde de wereldbevolking nagenoeg weg. Hier en daar proberen overlevenden opnieuw een beschaving op te bouwen. Aan jou om hen te beschermen tegen meedogenloze sekten en plunderbendes die deze uitgestrekte open wereld onveilig maken. Dit intense actiegame met rollenspelelementen zal je maandenlang in de ban houden.

Genre: actie/RPG

Platform: pc, PS4, Xbox One

Release: 15 maart

Sekiro - Shadows Die Twice

In dit snoeiharde actiegame ben jij de op wraak en eerherstel beluste eenarmige samoerai Sekiro. Met snelle reflexen, creatief denkwerk en een mix van brutale en heimelijke moves ploeg je jezelf door een taai en episch avontuur waar zelfs de dood niet altijd een onoverkomelijk obstakel is. Van de makers van de legendarische Souls-games.

Genre: actie/avontuur

Platform: pc, PS4, Xbox One

Release: 22 maart

Generation Zero

In deze alternatieve versie van de jaren ’80 doorkruis je alleen of samen met andere spelers een uitgestrekte open wereld die overgenomen is door machines. Sprokkel schaarse voorraden en wapens bij elkaar, buit de zwakheden van de altijd gevaarlijke vijand tactisch uit en vooral, probeer in leven te blijven. Wegrennen is in dit game absoluut een optie.

Genre: actie/avontuur

Platform: pc, PS4, Xbox One

Release: 26 maart

Yoshi’s Crafted World

Dit nieuwe avontuur van Marios beroemde dinosaurusvriendje Yoshi is helemaal op het lijf geschreven van de Nintendo Switch. Een uitdagend en creatief platformgame waarin je naar moeilijk bereikbare plekjes springt, vijanden opslokt en onderweg zo veel mogelijk verborgen schatten zoekt.

Genre: platform

Platform: Switch

Release: 29 maart