Menu
Terug

April brengt absolute blockbusters op DVD en Blu-ray

29 maart 2021

'Soul', 'Wonder Woman 1984', 'Monster Hunter', ... De oogst van nieuwe films op (UHD) Blu-ray en DVD is in april dan wel ietsje kleiner, maar bestaat deze keer wel exclusief uit absolute toppers die je gezien moet hebben.

FC De Kampioenen: Kerstspecial

Kerstmis nadert en tien jaar na de laatste aflevering komen de Kampioenen opnieuw samen in hun vertrouwde voetbalkantine. Het wordt een klassiek kerstdiner met alles erop en eraan: verrassende cadeaus, onvergetelijke anekdotes, maar ook de eerste keer zonder Xavier. Zullen de eeuwige vijanden DDT en Fernand dit keer eens geen roet in het eten gooien? Alle personages dragen op hun typische manier hun steentje bij aan deze warme 'FC De Kampioenen: Kerstspecial'.

Genre: komedie - Release: 1 april

Soul

Joe, een New Yorkse jazzmuzikant, krijgt de kans waar hij zijn leven lang al op hoopte, maar komt per ongeluk terecht op de plek die zielen voorbereidt op het leven. Daar moet hij een weerspannige ziel overtuigen dat het leven de moeite is. Een taak die hem alsmaar meer doet twijfelen of hij daar wel de geschikte persoon voor is. Met 'Soul' bewijzen de animatiegrootmeesters van Pixar nog maar eens waarom ze de allerbesten zijn. Verplicht voer voor iedereen met oren, ogen en een hartslag.

Genre: animatie - Release: 4 april

Wonder Woman 1984

In 'Wonder Woman 1984' werkt de amazoneprinses Diana als een archeologe in een museum. Ze zit op de eerste rij wanneer een machtshongerige zakenman en een van haar collega’s niet aan de verleiding van een mysterieus artefact kunnen weerstaan en de wereld tot op de rand van de afgrond brengen. De mensheid voor een tweede keer redden is op zich al taai, maar de terugkeer van een oude bekende maakt het er niet makkelijker op. Een superheldfilm die ook tussen de spektakelscènes in zeer te genieten is.

Genre: actie/drama - Release: 7 april

Fair Trade

'Fair Trade' vertelt het verhaal van Walter en Robin. Ooit begonnen die vol nobele idealen aan hun carrière bij de politie. Nu, vele dienstjaren later, beginnen ze steeds meer buiten de lijntjes te kleuren. Ze hebben te vaak intensief en gevaarlijk speurwerk verloren zien gaan door handigheidjes van gladde advocaten en dubieuze beslissingen van wereldvreemde rechters. Maar er is buiten de lijnen kleuren en zelf buiten de wet gaan staan. Een pittig misdaaddrama van eigen bodem.

Genre: drama - Release: 22 april

Monster Hunter

In 'Monster Hunter' wordt een Amerikaanse soldate verrast door een mysterieuze storm die haar naar een onbekende versie van onze wereld voert. Een versie die overspoeld lijkt door gruwelijke, fantastische, soms gigantische en altijd agressieve monsters. Aanvankelijk is het moeizaam overleven, maar samen met een lokale krijger slaagt ze er uiteindelijk zelfs in om in het offensief te gaan. Maar slaagt ze erin naar haar thuis terug te keren? En tegen welke prijs? Compromisloos actiespektakel van de bovenste plank.

Genre: actie - Release: 28 april

Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()