Menu
Terug

De beste films en series voor september 2019

29 augustus 2019

21 september is de zomer officieel voorbij. Tijd om die stramme cocoonspieren los te maken en daarbij mogen goede films en series natuurlijk niet ontbreken. We maken je het kiezen heel wat makkelijker met onze selectie van het beste dat je op (UHD) Blu-ray en DVD te wachten staat deze maand.

Wonder Park

June, een altijd opgewekt meisje met een grote verbeeldingskracht, ontdekt diep in het bos een ongelooflijk pretpark: Wonderland. Een oord vol onwaarschijnlijke attracties en grappige, sprekende dieren. Alleen zit het park in de problemen. Wanneer June er achter komt dat Wonderland uit haar eigen verbeelding komt, weet ze ook dat zij de enige is die het kan redden. Samen met de dieren begint ze een onvergetelijk avontuur dat de magie en het wonderlijke terug in Wonderland moet brengen.

Genre: animatie

Release : nu verkrijgbaar

Pokémon Detective Pikachu

Wie op zoek is naar de beste films en series van de maand, kan de release van Pokémon Detective Pikachu niet missen. Wanneer de geniale detective Harry Goodman op mysterieuze wijze verdwijnt, gaat zijn 21 jaar oude zoon Tim op onderzoek uit. Hij krijgt daarbij de hulp van Harry’s voormalige Pokémon-partner, detective Pikachu, een hilarische en superschattige speurneus die ook zichzelf als een raadsel ziet. Zo begint een spannende queeste naar aanwijzingen in de neonverlichte straten van Ryme City, een metropool waar mensen en Pokémon naast elkaar leven. Een avontuur vol van de wereldberoemde zakmonsters met een verrassend hoge inzet.

Genre: familie

Release: 11 september

The Purge - Seizoen 1

In dit eerste seizoen naar de bekende en beruchte filmserie zien we hoe verschillende personages ontdekken hoe ver ze bereid zijn te gaan gedurende een nacht waarin alle misdaad door de wet onbestraft blijft. Een brutale en vaak ijzingwekkend spannende serie waarin alle personages door een dramatische transformatie gedwongen worden en waarvan jij de tien episoden in sneltreinvaart zal bingewatchen. Een volgend seizoen is al bevestigd!

Genre: thriller

Release: 11 september

True Detective - Seizoen 3

In 1980 verdwijnen twee jonge kinderen. Politiedetectives Wayne Hays en Roland West worden op de zaak gezet, bijten zich vast in de zaak, maar moeten die noodgedwongen als onopgelost loslaten. Dit seizoen van deze hoogwaardige detectiveserie schakelt vervolgens tussen 1980, 1990 en 2015. Een verhaal over een gruwelijk mysterie en hoe dat het verdere leven van twee mannen zal tekenen. Geweldig geschreven, strak geregisseerd en met een onvergetelijke Mahershala Ali en Stephen Dorff in de hoofdrollen.

Genre: thriller

Release: 11 september

Aladdin

Een goedhartig straatschoffie is smoorverliefd op de bloedmooie prinses Jasmine. Wanneer hij bij toeval een magische lamp vindt, gebruikt hij de magische krachten van de geest die erin woont om zichzelf tot prins te maken. Zo hoopt hij Jasmine te huwen, maar al snel krijgt hij er een veel gevaarlijkere missie bij. De machtige vizier Jafar heeft immers ook zijn zinnen gezet op de magische lamp. Aladdin moet daar absoluut een stokje voor steken en zijn snode plannen met de lamp tegenhouden.

Genre: familie

Release: 23 september

John Wick: Chapter 3 - Parabellum

Dit derde hoofdstuk in de snoeiharde actiefilmserie begint precies waar de voorgaande ophield. John heeft de erecode van de onderwereld gebroken en wordt nu opgejaagd door elke professionele killer op de planeet. Een nietsontziende klopjacht begint, maar na een paar spectaculaire ontsnappingen krijgt John een nieuwe, allerlaatste kans aangereikt. Vraag is of hij de prijs daarvoor wil betalen. Een schokkende, brutale finale schudt de kaarten herhaaldelijk door elkaar … en geeft meteen een voorzet voor een volgende. En die kan niet snel genoeg komen. Maar eerste deze derde!

Genre: actie

Release: 23 september

Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()