Menu
Terug

De 6 beste games die het licht zien in juli 2019

26 juni 2019

Van zelf je levels maken in Super Mario Maker 2 en de beste motorracer van het jaar, tot een volgend hoofdstuk in de uitstekende Wolfenstein-shootersaga. Juli belooft een aangenaam verrassend sterke maand in videogames te worden.

MotoGP19

Slimme computergestuurde tegenstanders die van je leren en behendig je zwakke punten uitbuiten; een diepe carrièremodus en tal van snelle raceopties voor tussendoor; en uitgebreide multiplayermodi op dedicated-servers met de mogelijkheid zelf je regels te bepalen. Zet het kampioenschap van dit MotoGP-seizoen naar je hand of herbeleef historische races als enkele van de beste piloten die ooit over het asfalt scheurden. Het enige game met de officiële MotoGP-licentie en gemaakt door het kwaliteitshuis in het genre.

Genre: race

Platform: PS4, Xbox One, pc, Switch

Nu in de winkel (Switch: 27 juni)

Judgment

Jij bent Yagami, ooit een idealistische advocaat, nu een getormenteerde detective die op het spoor raakt van een mysterieuze seriemoordenaar. Omdat je in de onderbuik van de stad opereert, is een gewelddadige confrontatie met het criminele element onvermijdelijk. Maar behalve op je vuisten en voeten zal je net zo vaak beroep moeten doen op je detectivetalenten. Verzamel aanwijzingen en bewijsmateriaal, ondervraag, surveilleer, achtervolg en betrap verdachten. Een filmisch misdaadepos van de makers van Yakuza.

Genre: actie

Platform: PS4

Nu in de winkel

Super Mario Maker 2

Je kunt intussen blindelings door elk Super Mario-level? Dan maak je er toch gewoon zelf zoveel nieuwe bij. Met Super Mario Maker 2, exclusief voor de Nintendo Switch, bouw je die levels waar je altijd al van gedroomd hebt. Daarvoor krijg je talloze nieuwe tools, bouwblokken, onderdelen en functies ter beschikking. De enige grens is je verbeelding. Klaar? Dan kun je je levels zelf uitproberen en uitwisselen met spelers van over de hele wereld.

Genre: platform, creatie

Platform: Switch

Release: 28 juni

Dragon Quest Builders 2

Duik in deze blokkenbouw-rollenspelmix met een meeslepende campagne voor een speler en een robuuste multiplayerbouwstand voor twee, drie of vier spelers. Maak je eigen personage, bundel je krachten met je dappere vriend Malroth en ontwikkel de vaardigheden om een alsmaar betere bouwer te worden. Alleen zo maak je kans in de strijd tegen de kwaadaardige sekte die je hele wereld wil vernietigen. Ga online om samen met anderen je eindeloze bouwmogelijkheden nog te verveelvoudigen.

Genre: rollenspel, creatie

Platform: PS4, Switch

Release: 12 juli

God Eater 3

Wanneer een onbekende levensvorm, die ook nog eens immuun blijkt voor conventioneel wapentuig, de wereld overspoelt, lijkt het einde van de mensheid nabij. De enige hoop rust bij de God Arcs, levende wapens, gehanteerd door de God Eaters. Creëer je eigen personage, uitrusting en combinatie van God Arcs om de vijandelijke vloedgolf halt toe te roepen … en wie weet, wel terug te dringen. Een game voor wie niet terugschrikt van razendsnelle actie en ongeziene vernieling.

Genre: actie

Platform: Switch

Release: 12 juli

Wolfenstein Youngblood

1980. B.J. Blazkowicz is vermist in het nog steeds door de nazi’s bezette Parijs. Dus trek je er in Wolfenstein Youngblood als zijn dochters Sophia en Jessica op uit om hem te redden. Een verfrissend derde hoofdstuk in deze uitstekende shootersaga. Gemaakt om met z’n tweeën te spelen, maar solo kan natuurlijk ook. Een sterk verhaal en snoeiharde actie in een intrigerende dieselpunk-setting. Tegelijkertijd verschijnt ook Wolfenstein Cyberpilot, een wervelende VR-beleving in dezelfde spelwereld.

Genre: shooter

Platform: PS4, Xbox One, pc

Release: 26 juli