Menu
Terug

Dit zijn de beste games van september 2019

30 augustus 2019

Van voetbaltoppers en de betere basketbalgame tot een reeks remakes en remasters van tijdloze klassiekers. September belooft een uitstekende maand voor de liefhebber van de beste games.

Spyro Reignited Trilogy

De drie beste games uit de klassieke gamereeks rond het vuurspuwende draakje zijn nu gebundeld. Tot plezier van een nostalgisch en een nieuw publiek van zowel jongere als niet meer zo jonge spelers. Dat heeft vooral te maken met de slimme levelopbouw, de immense variatie in de gameplay en de perfecte mix van puzzels en cartooneske, maar intense gevechten. De trilogie werd eerder en met groot succes losgelaten op Xbox One- en PlayStation 4-spelers. Nu kunnen ook de Switch-gamers in deze brok gemoderniseerde old school spelplezier duiken.

Genre: actie

Platform: Switch

Release: 3 september

NBA 2K20

Er is een reden waarom nagenoeg elke NBA-speler ook jaarlijks trouw de volgende aflevering van deze basketgame oppikt. Ook nu weer geven alle teams en spelers van de NBA present, naast een keur aan internationale teams en natuurlijk een buslading legendarische spelers. Je kunt je favoriete team via tal van competitieve modi naar de top van het klassement leiden of gewoon in de singleplayer een epische carrière bij elkaar winnen. Nieuwkomers zijn welkom en veteranen zien dat het zelfs nog beter dan vorig jaar kon.

Genre: sport

Platform: PS4, Xbox One, pc, Switch

Release: 6 september

Pro Evolution Soccer 2020

Dit is de voetbalgame waarvan elk aspect gecreëerd werd op aanraden en onder toezicht van experts. Dus topvoetballers en -trainers. Of je nu faalt of die haast onmogelijke kans in een doelpunt omzet, PES 2020 voelt door en door authentiek. Want zelfs de grootste sterren zijn niet onfeilbaar en het lot kan ook de allerbeste managers dwarszitten. Maar de overwinning en zelfs de beker zijn absoluut haalbaar. Voor iedereen. Sterker nog, PES 2020 is niet de game die je een spelstijl opdringt, maar laat je vrij om die helemaal zelf te kiezen. Absoluut een waardig onderdeel in het lijstje van beste games van de maand.

Genre: sport

Platform: PS4, Xbox One, pc

Release: 10 september

Ni No Kuni: Wrath of the White Witch Remastered

In 2013 verscheen een terecht bekroond pareltje onder de games. Een hartverwarmend verhaal over de jonge Oliver. Die reist naar een parallelle wereld om er een tovenaar te worden zodat hij zijn overleden moeder terug kan brengen. Onderweg maakt hij de merkwaardigste vrienden en adopteert hij wonderlijke wezentjes, die hij met slimme tactieken inzet in een reeks alsmaar uitdagendere gevechten. Een verhaal als dat van Oliver verdient een update voor zowel de fans als een nieuwe generatie spelers.

Genre: rollenspel

Platform: PS4, pc, Switch

Release: 20 september

The Legend of Zelda: Link’s Awakening

In dit speelse en uitdagende actierollenspelgame uit de legendarische Zelda-serie speel je een jonge Link, die aanspoelt op een mysterieus eiland vol vreemde en kleurrijke inwoners. Om weer thuis te geraken, moet je magische instrumenten opsporen en de Wind Fish doen ontwaken. Volbreng queesten, versla vijanden en verken altijd verrassende kerkers om de verborgen geheimen van het eiland te onthullen. Je ontmoet daarbij oppositie uit Super Mario-games en krijgt onderweg ook alsmaar meer bouwstenen om je eigen dungeon te creëren. Een grote en grootse game waar je lang plezier uit puurt.

Genre: rollenspel

Platform: Switch

Release: 20 september

FIFA 20

Je kunt het niet over FIFA 20 hebben zonder gelijk Volta te noemen. Een van de beste games die zich helemaal op de intense straatvoetbalbeleving met snelle actie en spectaculaire balkunstjes gooit. Daarnaast is er ook weer behoorlijk gesleuteld aan de klassieke FIFA-formule. Met speciale aandacht voor een authentieke gameflow, meer impact op beslissende momenten en een verbeterd balbewegingssysteem dat zorgt voor nieuwe banen van schoten en realistischere tackles.

Genre: sport

Platform: PS4, Xbox One, pc, Switch (zonder Volta)

Release: 27 september