Menu
Terug

De beste films voor januari op DVD en (UHD) Blu-ray

26 december 2019

Van Stephen King’s nieuwste horrorfilm, over een magistrale Brad Pitt in 'Ad Astra' tot de - echt waar - allerlaatste Rambo-film. Dit zijn de beste nieuwe releases op DVD en (UHD) Blu-ray voor januari 2020.

Anna

Niemand zet sterke vrouwen in meedogenloze omstandigheden neer zoals Luc Besson dat doet. Er was 'Nikita', 'Leon', 'The Fifth Element' en nu is er 'Anna'. Een beeldschone Russische die wordt gerekruteerd door de geheime dienst, opgeleid tot een getalenteerde moordenares en gemanipuleerd door iedereen die dat talent voor zijn eigen kar wil spannen. Maar wie manipuleert wie? Een film vol actie, spanning en een hypnotiserende hoofdrolspeelster.

Genre: drama

Release: 8 januari

It Chapter Two

27 jaar nadat de Losers Club de gruwelclown Pennywise versloegen, keert die terug naar het stadje Derry. De Losers, intussen volwassen en uit elkaar gegroeid, worden door Mike teruggeroepen naar de plek die hun verdere leven tekende. Terwijl het dodental groeit, moet het voormalige vriendengroepje zijn diepste angsten overwinnen om deze ijzingwekkende dreiging voor eens en altijd uit de wereld te bannen. En Pennywise, die toont zich gevaarlijker dan ooit.

Genre: horror

Release: 15 januari

Angel Has Fallen

Na een mislukte aanslag op de Amerikaanse President Trumbull krijgt zijn vertrouweling, geheim agent Mike Banning, de schuld in de schoenen geschoven. Om zijn onschuld te bewijzen, zijn familie te beschermen en eventuele nieuwe moordpogingen te verijdelen, ontsnapt Mike uit de gevangenis. Opgejaagd moet hij hulp uit onverwachte hoek aanvaarden. Een intense actiethriller.

Genre: actie/thriller

Release: nu in de winkel

Ad Astra

In een niet zo heel verre toekomst leidt astronaut Roy McBride een team dat de grootste antenne ooit bouwt in de hoop buitenaards leven te vinden. Een ongeluk kost hem bijna het leven. De zoveelste catastrofe voor een wereld die op zijn laatste benen loopt en een geweldige rol voor Brad Pitt als de astronaut die in de voetsporen treed van zijn vermiste vader. Een visueel verbluffend en pakkend psychologisch geladen sciencefictiondrama.

Genre: drama/sciencefiction

Release: 22 januari

Rambo - Last Blood

Bijna vier decennia na de legendarische eerste Rambo-film is Sylvester Stallone terug en bewijst zich nog steeds een van de grootste actiefilmhelden aller tijden. Voor die ene allerlaatste missie moet hij de confrontatie aangaan met zijn verleden en een meedogenloze opponent. Een spectaculaire en brutale actiefilm die de voet nergens van het gaspedaal neemt, maar tegelijk een opvallend persoonlijke ‘uitstap’ voor de man die ooit niets anders verlangde dan bloedvergieten de rug toe te keren.

Genre: actie

Release: 24 januari

Tolkien

Wie zich afvroeg waar J.R.R. Tolkien zijn inspiratie voor Middel-aarde en de hele Ring-saga haalde, moet deze ijzersterke, biografische film absoluut zien. We volgen de vormende jaren van de jonge auteur. Van zijn schooljaren waar hij deel uit maakte van een hecht gezelschap van bevriende artiesten en schrijvers. Een gezelschap dat na het uitbreken van de Eerste Wereldoorlog naar een moordend loopgravenfront wordt gestuurd. Je krijgt gegarandeerd een andere kijk op Tolkiens werk.

Genre: drama

Release: 22 januari

Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()