Menu
Terug

De beste nieuwe films en series voor november

29 oktober 2019

Van de volgende avonturen van Spider-Man over het hilarische geheime leven van huisdieren tot een paar ijzingwekkende griezelfilms, november belooft een topmaand voor de filmliefhebber.

Spider-Man: Far From Home

Hogeschoolstudent Peter Parker kijkt er naar uit om na de dramatische gebeurtenissen in Avengers: Endgame zijn Spider-Man-alter ego even op te bergen en voluit te genieten van zijn schoolreisje naar Europa. Dat draait echter helemaal anders uit wanneer Nick Fury zijn hulp inroept om een mysterieus en potentieel levensgevaarlijk fenomeen aan te pakken. Het dreigt allemaal wat te veel te worden voor de superheld die door de wereld als de opvolger voor Iron Man wordt gezien.

Genre: actie

Release: 13 november

Huisdiergeheimen 2

Misschien weet je liever niet wat huisdieren allemaal uitspoken wanneer hun baasjes er niet bij zijn. Behalve dan in het geval van de terriër Max, die helemaal gek wordt van de nieuwe peuter in zijn gezin. Of het sierhondje Gidget die ondertussen Max’s favoriete speeltje uit een appartement vol katten probeert te begrijpen. En dan hebben we het nog niet eens gehad over het prettig gestoorde konijn Snowball, die zich ietwat overmoedig in een levensgevaarlijk avontuur stort.

Genre: animatie

Release: 13 november

Yesterday

De weinig succesvolle Britse singer-songwriter Jack ontwaakt na een vreemd ongeluk in een wereld die helemaal dezelfde is … met één grote uitzondering: de legendarische band The Beatles heeft er nooit bestaan. Door hun songs als de zijne te brengen, schiet Jack als een komeet naar de top van de wereldhitlijsten. Maar naarmate zijn roem groeit, sluit ook de deur naar die ene persoon die altijd in hem bleef geloven. Een geweldige romantische komedie op de tonen van onvergetelijke popsongs.

Genre: komedie

Release: 13 november

40-45 Spektakel-Muiscal

10 mei 1940, de Tweede Wereldoorlog breekt uit. Twee broers, Louis en Staf Segers, tot dan toe twee handen op een buik, maar tegenpolen qua karakter, komen in de oorlogsjaren lijnrecht tegenover elkaar te staan. Moeder Anna ziet het allemaal met pijn in het hart gebeuren. Na de bevrijding zal het leven van het gezin Segers nooit meer hetzelfde zijn. Geniet thuis van deze immens succesvolle musical van Studio 100!

Genre: musical

Release: 8 november

Midsommar

Dani en Christian, een jong Amerikaans koppel, staan op het punt uit elkaar te gaan wanneer een familietragedie hen doet besluiten het nog even vol te houden. Samen met enkele vrienden trekken ze naar een afgelegen Zweeds dorpje om er het midzomerfestival bij te wonen. Wat begint als een zorgeloze zomervakantie in een landelijk paradijs waar de zon nooit ondergaat, ontaardt op een zenuwslopende manier in een gruwelijke nachtmerrie. Een unieke en ijzingwekkende horrorfilm die je niet loslaat.

Genre: thriller

Release: 29 november

Annabelle Comes Home

Vastbesloten om Annabelle van nog meer gruweldaden te weerhouden, brengen de demonologen Ed en Lorraine Warren de bezeten pop naar de vergrendelde artifactenkamer in hun huis. ‘Veilig’ achter een door een priester gewijd glas. Dat houdt Annabelle echter niet tegen om alles en iedereen in haar omgeving in een nachtmerrie te dompelen. Haar nieuwste doelwit: de tienjarige dochter van de Warrens en haar vrienden. Kijken met het licht uit als je durft!

Genre: horror

Release: 6 november

Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()