Menu
Terug

De betere films en tv-series voor februari

01 februari 2019

Schermverslaafd? Goed nieuws, want we zetten de nieuwste films en series op een rijtje.

The Predator

De buitenaardse jagers op intergalactisch wild, doen opnieuw onze planeet aan. Het enige dat kan verhinderen dat we allemaal prooi worden is een tiener, zijn vader en een bende gebroken ex-soldaten. Meer weten? Lees hier het volledige artikel.

Genre: Actie
Release: 30 januari

Venom

Tom Hardy als de aan lager wal geraakte reporter Eddie, die gedwongen leven én lichaam deelt met een gewelddadige en totaal amorele buitenaardse symbiont. Superheld-, horror- en buddy-film in een.

Genre: Actie
Release: 20 februari

Niet schieten!

Bij de laatste aanslag van de Bende Van Nijvel ziet de 9-jarige David Van de Steen hoe zijn ouders en zus voor zijn ogen worden neergeschoten.  Een pakkend stuk nationale (film)geschiedenis door Stijn Coninx.

Genre: Drama
Release: 8 februari

Christopher Robin/ Jean-Christophe & Winnie

Christopher Robin/Jean-Christophe is een doordeweekse, ietwat verzuurde familieman geworden wanneer hij plots zijn allerbeste vriend van zijn kinderjaren terugziet. Die vriend heet Winnie De Poe/Winnie l’ourson en samen struikelen ze in een wervelend avontuur.

Genre: Familie
Release: 27 februari

Bohemian Rhapsody

Bohemian Rhapsody vertelt het in alle hitlijsten gedocumenteerde succesverhaal van het legendarische rock- en popfenomeen Queen en zijn al even legendarische frontman Freddy Mercury. Deze film will rock you!

Genre: Drama-Muziek
Release: 27 februari

A Star is Born

Muzikant Jackson Main ontdekt de jonge beginnende zangeres Ally en helpt haar in het spotlight. Maar terwijl Ally’s carrière alsmaar hogere toppen scheert, gaat het met hun persoonlijke relatie bergaf.

Genre: Drama-muziek
Release: 27 februari

Johnny English Strikes Again

Na een cyberaanval die de identiteit van alle actieve undercoveragenten in Groot-Brittannië blootlegt, ziet de overheid zich gedwongen om beroep te doen op de legendarisch klungelige Johnny English.

Genre: Humor
Release: 13 februari

Small Foot

Wat als de gigantische legendarische yeti’s echt bestonden en de verhalen die we erover vertellen net zo uit de lucht gegrepen waren als de verhalen die zij over ons vertellen? Een hilarische animatiefilm vol slimme kolder.

Genre: Animatie/Kids
Release: 20 februari