Menu
Terug

De vijf beste nieuwe games voor januari 2020

30 december 2019

Van tennisbelofte uitgroeien tot de speler die Nadal verslaat? Het woud van de Blair Witch overleven? De hoofdrol in de Dragon Ball Z-saga spelen? Het zijn maar enkele van de belevingen die de games voor januari brengen. 

Dragon Ball Z - Kakarot

Herbeleef het verhaal van Goku in Dragon Ball Z: Kakarot. Een opwindende en onderdompelende ervaring die verder gaat dan de epische gevechten en diep in de Dragon Ball Z-wereld duikt. Je leeft, vecht, vist, eet en traint als Goku terwijl je door het turbulente verhaal van de populaire animeserie gaat, nieuwe regio’s ontdekt, avonturen beleeft en onvergetelijke vriendschappen ziet groeien met de bekende personages uit dit wereldberoemde universum.

Genre: actierollenspel

Platform: PS4, Xbox One, pc

Release: 17 januari

Dr. Kawashima’s Brain Training

Ooit lokte Brain Training miljoenen spelers naar de Nintendo DS die daarvoor nog nooit een gameconsole aangeraakt hadden. Nu kan ook iedereen zijn belangrijkste orgaan - we hebben het over je hersenen - trainen op de Nintendo Switch en de nieuwe Switch Lite. Bereken je hersenleeftijdsscore door achter elkaar een serie oefeningen te doen, en de snelheid waarmee je informatie verwerkt, je kortetermijngeheugen en je zelfbeheersing te beproeven. Denk je dat je het beter kunt dan je vrienden en familieleden?

Genre: geheugen

Platform: Switch

Release: 3 januari

AO Tennis 2

Smash, lob en slice je naar het centre court in de gloednieuwe verhaalcampagne van wat de beste tennisgame van het moment genoemd mag worden. Daarbij gaat ook heel wat aandacht naar de tenniswereld naast het terrein. AO Tennis 2 bouwt verder op de fundamenten van zijn bekroonde voorganger en dat betekent meer dan 20.00 spelers uit het ATP- en WTA-circuit, en honderden courts. Denk dus meer dan Rafael Nadal, Angélique Kerber en het Australian Open Grand Slam-tornooi waar deze serie zijn naam aan dankt.

Genre: sport

Platform: PS4, Xbox One, pc, Switch

Release: 9 januari

DLC - Drone Championschip League

Vlieg je drone over meer dan dertig spectaculaire, echte en fictieve droneparcours. Elk met zijn eigen unieke uitdagingen die het uiterste van de virtuele piloot zullen vragen. Deze game sluit aan op droneliefhebbers van elk niveau. Met de keuze uit vier moeilijkheidsgraden van beginner tot de ultrarealistische Acro Mode die niet voor niets door de beste, echte piloten als trainingstool wordt gebruikt. Een altijd intens en competitief gebeuren, of je nu voor een betere tijd gaat of het online tegen anderen opneemt.

Genre: race

Platform: PS4, Xbox One, pc

Release: 28 januari 

Blair Witch

In 1996 verdwijnt een jongen in het Black Hills-woud naast Burkitsville in de Verenigde Staten. Als Ellis, een voormalige politieman met een ‘moeilijk’ verleden, neem je deel aan de zoektocht. Wat begint als een gewoon onderzoek, ontaard al snel in een uitzichtloze nachtmerrie waarin je behalve je diepste angsten ook de mysterieuze en ijzingwekkende Bair Witch zal confronteren. Hou een handdoek binnen bereik, want bij deze griezelgame zijn zweterige handpalmen gegarandeerd.

Genre: horror

Platform: PS4, Xbox One, pc

Release: 31 januari

Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()