Menu
Terug

De zes beste games die je in december kunt vinden

28 november 2019

Van een meeslepend familiedrama en hoe je een virtuele boerderij tot een succes uitbouwt, tot remakes van klassieke rollenspeltoppers die het genre destijds op de kaart zetten én nog niets aan spelplezier hebben ingeboet. Dit zijn de nieuwste games voor december.

Life is Strange 2

Na een tragisch incident zijn Sean en Daniel, twee broers, op zoek naar een betere toekomst voor zichzelf en voor elkaar. Jij bent de zestienjarige Sean en verantwoordelijk voor Daniel, die over een bovennatuurlijke gave beschikt. En dat maakt de zaken er niet makkelijker op. Life is Strange 2 is een game die speelt als een spannende, volwassen en emotioneel geladen televisieserie waarin elke beslissing het lot van alle betrokkenen beslist. Alle vijf de episodes zijn hier gebundeld voor één bingegamesessie!

Genre: adventure

Platform: PS4, Xbox One, pc

Release: 3 december

Farming Simulator 20

Bedien meer dan honderd landbouwmachines en -voertuigen in deze nieuwste aflevering van deze populaire strategie- en managmentsimulatiegame. Voor deze versie voor de Nintendo Switch zit daar ook het materiaal van John Deere bij en er is een nieuwe Noord-Amerikaanse omgeving toegevoegd waarop je je boerderij van een beginnend bedrijfje tot een gigantische onderneming kunt uitbouwen. Hoe je dat doet, kies je helemaal zelf uit tal van opwindende activiteiten met nieuwe machines, nieuwe gewassen en nieuw vee.

Genre: strategie/simulatie

Platform: Switch

Release: 3 december

Neverwinter Nights - Enhanced Edition

In 2002 zette Neverwinter Nights mee de standaard voor de betere fantasy-rollenspelgames. Een genre dat al te lang gereserveerd bleef voor pc-spelers. Deze gloednieuwe Enhanced Edition die consolegamers omarmt, telt naast de originele campagne ook de vier uitbreidingen van de Dungeons & Dragons-klassieker. Kies je held en maak die alsmaar sterker op je lange, avontuurlijke queeste door deze diepe spelwereld vol magische wonderen en gevaren. Bijna twintig jaar oud, maar nog geen seconde gedateerd.

Genre: rollenspel

Platform: PS4, Xbox One, Switch

Release: 3 december

Assassin’s Creed - The Rebel Collection

In deze bundel, exclusief voor de Nintendo Switch en de nieuwe Switch Lite, krijg je twee toptitels uit de bekende actie- en stealth-avonturenserie:  Assassin’s Creed IV Black Flag en Rogue. Inclusief alle singleplayer-DLC's. In Black Flag speel je zowel te land als ter zee als een van de meest gevreesde piratenkapiteins in de Caraïben. Een spelwereld die je nochtans met legendes als Zwartbaard deelt. In Rogue bepaal je tijdens de oorlog met de Fransen en Indianen mee de toekomst van de latere Verenigde Staten. Stealth, actie en meeslepende verhaallijnen.

Genre: actie

Platform: Switch

Release: 6 december

Icewind Dale & Planescape: Torment - Enhanced Edition Collector’s Pack

Twee Dungeons & Dragons-rollenspelklassiekers. Stuk voor stuk integraal en compromisloos geremasterd voor de PS4, Xbox One en Nintendo Switch, inclusief alle DLC's. Icewind Dale voert je mee naar een ijzige wereld vol monsters, magie en meeslepende verhaallijnen. In Planescape: Torment ben jij de mysterieuze onsterfelijke zonder naam. Deze Collector’s Pack loopt over van fraaie extra’s, zoals metalen dobbelstenen, een dagboek, pins, hero-cards, een medaillon en nog veel meer.

Genre: rollenspel

Platform: PS4, Xbox One, Switch

Release: 12 december

Baldur’s Gate & Baldur’s Gate II - Enhanced Edition Collector’s Pack

De Baldur’s Gate-games ontbreken nooit wanneer het om pionierende en invloedrijke rollenspelgames gaat. Ooit of nooit gespeeld, deze exclusieve bundel bewijst zowel de fans van weleer als een nieuwe generatie gamers waarom deze games destijds het genre op de kaart zetten. Met beide integrale games én de nieuwe Siege of Dragonspear-content, die de brug tussen beide toppers vormt. Echte fans gaan voor deze Collector’s Pack met een fraaie map, pins, een medaillon, hero cards, een reisdagboek en metalen dobbelstenen.

Genre: rollenspel

Platform: PS4, Xbox One, Switch

Release: 12 december

Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()