Menu
Terug

De zes beste games die je vanaf november kunt spelen

30 oktober 2019

Van het ruimte-epos Star Wars Jedi: Fallen Order, over de nieuwste Pokémon-games voor de Nintendo Switch (Lite) en de volgende Need for Speed-game tot je jaarlijkse Football Manager-verslaving. November belooft een sterke maand voor gamers.

Star Wars Jedi: Fallen Order

Darth Vader en zijn Empire hebben de jacht op elke Jedi in het universum geopend. Dat maakt jouw levensverwachting als jonge leerling-Jedi er heel wat korter op en je kansen om de Jedi Orde te heropbouwen zo goed als nihil. Een uitdaging op maat van de gamer in deze filmische spektakelgame. Want de hoofdrol spelen in je eigen blockbuster met een lichtzwaard én met de Force onder je vingers, daar puurt zelfs wie niets met Star Wars heeft nog een geweldige spelbeleving uit.

Genre: actie

Platform: pc, PS4, Xbox One

Release: 15 november

Pokémon Sword & Pokémon Shield

Misschien even voor alle duidelijkheid vermelden dat Pokémon Sword en Pokémon Shield twee afzonderlijke, maar grotendeels gelijkaardige games voor de Nintendo Switch zijn. Het enige verschil zit hem in een paar speciale, legendarische Pokémon en rivaliserende trainers, die exclusief zijn voor elk van de twee titels. Welkom in Galar, de nieuwe, uitgestrekte en altijd verrassende wereld die je in dit nieuwe Pokémon-avontuur zal verkennen. Je wilt namelijk de allerbeste Pokémon-trainer van het hele continent worden. Dat belooft een lange reis waarbij je tal van andere rivalen ontmoet, je weg voorbij obstakels zoekt en alsmaar meer Pokémon vangt om te trainen en in te zetten in steeds taaiere duels met andere trainers. Met nieuwe Pokémon, nieuwe tactische opties en vaardigheden, én de mogelijkheid om er samen met je vrienden op uit te trekken.

Genre: avontuur

Platform: Switch

Release: 15 november

Need For Speed - Heat

Racen, driften en liefst net niet crashen: daar komt het op aan in dit gloednieuwe hoofdstuk van het fenomeen dat Need For Speed heet. Overdag neem je deel aan afgebakende race-evenementen binnen de Speedhunter Showdown-competitie en ’s nachts zijn er illegale straatraces die vooral om je reputatie draaien. Verbeter die reputatie om toegang te krijgen tot belangrijke races en betere onderdelen. Maar kijk wel uit voor de politie, want hoe groter je reputatie, hoe lastiger die zich laat afschudden.

Genre: race

Platform: pc, PS4, Xbox One

Release: 8 november

Football Manager 2020

De nieuwste editie in de grootste én beste voetbalmanagerserie bouwt verder op de beproefde formule, maar gooit tegelijk een nooit eerder gezien aantal nieuwigheden in de mix. Met een visuele upgrade, realistischere transfers en meer spelersinteractie, een verbeterd menusysteem en natuurlijk weer nagenoeg elk team en meer dan een half miljoen spelers uit de vijftig belangrijkste voetballanden. Opgelet: eenmaal begonnen, is het verdraaid moeilijk om deze game opzij te leggen.

Genre: sport

Platform: pc

Release: 8 november

Blacksad - Under The Skin

Deze bloedstollend spannende adventuregame is gebaseerd op een prijzenwinnende Spaanse stripreeks. Het verhaal speelt zich af in New York City in de jaren vijftig van vorige eeuw. Jouw keuzes en de acties bepalen de relatie van je hoofdpersonage met andere personages in de wereld. Zelfs de manier waarop het verhaal zich ontwikkelt, gebeurt op basis van jouw beslissingen.  Benieuwd naar welk van de zes mogelijke eindes jouw game zal toelopen. Een verfrissend unieke game die overloopt van sfeer en slimme vondsten.

Genre: adventure

Platform: PS4, Xbox One, Switch

Release: 5 november

Just Dance 2020

Smeer je dansspieren in en ga helemaal loos op nummers als 'Bad Guy' van Billie Eilish, 'Fancy Footwork' van Chromeo, 'High Hopes' van Panic! At the Disco of 'Soy Yo' van Bomba Estéreo. Net als bij de vorige delen van de franchise moeten spelers de choreografie van de danser op het scherm nabootsen met behulp van bewegingscontrollers of de smartphoneapp. Volg je instincten en kies de perfecte afspeellijst al naargelang je stemming past, of laat het spel aanbevelingen doen die speciaal voor jou zijn gemaakt. Voor elk moment is er een Just Dance-playlist!

Genre: party/muziek

Platform: PS4, Xbox One, Switch, Wii

Release: 5 november

Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()