Menu
Terug

December staat voor cadeaus, kerstvakantie én nieuwe games

29 november 2021

December, dat is dé cadeautjesmaand. Gamers hebben hun verlanglijstje al lang klaar, om te krijgen of zichzelf mee te verwennen. Met toppers zoals Halo Infinite of Grand Theft Auto: The Trilogy, of met langdurige familiefavorieten als Monopoly Madness en Big Brain Academy.

Big Brain Academy: Knappe Koppen

Big Brain Academy: Knappe Koppen is een game voor de Nintendo Switch waarin je voor eens en voor altijd uitmaakt wie de slimste thuis is. Tenminste, tot de volgende sessie met deze leuke competitieve game voor het hele gezin, die je laat bewijzen wat je waard bent in categorieën als visie, geheugen, analyse, rekenen en inzicht. Je kunt natuurlijk ook in je eentje aan je breinscore werken door deze slimme vraagstukken en puzzels te kraken. Het opnemen tegen andere spelers online kan ook, en daarvoor hoef je overigens niet tegelijkertijd te spelen.

Platform: Switch - Release: 3 december

Disney Magical World 2 – Enchanted Edition

Dans met Disney-prinsessen, zweef met Mickey in magische parades en beleef nog veel meer sprookjesachtige avonturen in de Enchanted Edition van Disney Magical World 2 voor de Nintendo Switch. Verken allerlei bekende tekenfilmlocaties, van Peter Pan en Pinokkio tot Pirates of the Caribean en Frozen.  Ga uitdagingen aan en beleef onvergetelijke avonturen. Bouw meubels, ontwerp kleren en nog veel meer voor je eigen betoverende wereld waar je al snel je nieuwe thuis van maakt.

Platform: Switch - Release: 3 december

Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition

Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition bundelt ‘Grand Theft Auto III’, de game waar het allemaal mee begon, met de opvolgers ‘Grand Theft Auto: Vice City’ en ‘Grand Theft Auto: San Andreas’. Vaak gekopieerd, zelden geëvenaard en nu eindelijk in een remake voor een nieuwe generatie spelers en een brede waaier aan spelconsoles. De unieke visuele stijl werd behouden maar met meer detail uitgewerkt, Verwacht ook een beter richtsysteem, een handige menu-interface en nog veel meer upgrades.

Platform: pc, PlayStation, Xbox, Switch - Release: 7 december

Halo Infinite

Het is zover: dé game waar miljoenen spelers al jarenlang naar uitkijken, is een feit. Halo Infinite zet een van de beroemdste sciencefictionsaga’s voort. De hoofdrol in dit intergalactische actieavontuur is opnieuw voor de iconische Master Chief. Het is door zijn helmvizier dat je dit gewelddadige universum inkijkt, buitenaardse vijanden op de korrel neemt en de mensheid van de ondergang redt. Dat heb je als gamer waarschijnlijk al vaker gedaan, maar zelden in zo’n episch kader als Halo Infinite dat serveert.

Platform: Xbox, pc - Release: 8 december

Monopoly Madness

Een ding is zeker: Monopoly Madness geeft een prettig gestoorde draai aan het bekende bordspelletje. Ontdek een volledig nieuwe manier om te spelen. Race in kortere rondes tegen andere spelers in de chaotische straten van Monopoly City, verzamel grondstoffen, koop en upgrade gebouwen, saboteer je tegenstanders en vermijd hun valstrikken om deze race om rijkdommen te winnen. Of bestuur een bulldozer, rijd recht door gebouwen heen. Alles is toegelaten om de rijkste speler te worden.

Platform: PS4, Xbox, Switch - Release: 9 december

Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()