Menu
Terug

Deze games kun je vanaf september spelen op je favoriete console of pc

27 augustus 2021

Zijn ‘NBA 2K22’ en ‘WRC 10’ codewoorden voor jou? Hoog tijd dat je de beste basketbal- en rallygame ooit ontmoet. En september brengt nog meer games om van te smullen, zoals het Japanse onderwereld actiedrama Lost Judgement en nieuwe avonturen van Wario of Sonic.

WRC 10

WRC 10 de nieuwste aflevering van de officiële game rond deze woest ogende, maar extreem technische motorsport. Een sport die dit jaar haar vijftigste verjaardag viert en daarom in deze game niet enkel een getrouwe beleving van het huidige seizoen belooft, maar ook in het rijke rallyverleden duikt. Kies je uit de 52 officiële teams van dit seizoen in zowel WRC, WRC2, WRC3 en Junior WRC. Het rijmodel is nog maar eens verbeterd voor die zelfgekozen mix van realisme en toegankelijkheid, die van elke gamer een betere virtuele rallypiloot maakt.

Platform: PS5, Xbox Series X/S, PS4, Xbox One, pc
Release: 2 september

Sonic Colours Ultimate

Die ‘Ultimate’ staat er niet voor niets in de titel van Sonic Colours Ultimate. Dr. Eggman heeft een intergalactisch pretpark gebouwd vol waanzinnige attracties, maar drijft dat aan met slavenarbeid. Een avontuur op maat van de razendsnelle Sonic dus. Die mag zes heel verschillende werelden en nog veel meer van die buitenaardse Wisps bevrijden. Daarvoor wordt hij beloond met verrassende nieuwe vaardigheden en uiteraard met ontelbare uren spelplezier met een astronomische herspeelwaarde. Sonic op zijn best dus.

Platform: Xbox Series S/X, PS4, Xbox One, Switch
Release: 7 september

NBA 2K22

Het maakt niet uit op welk platform je NBA 2K22 speelt, je krijgt de beste, meest volledige en meest authentieke basketbalgamebeleving ooit. Met meer controle over de bal en speltactieken aan zowel aanvallende als verdedigende kant. Nieuwkomers zijn welkom, maar meesterschap vraagt veel spelen … en laat dat nu net zijn waartoe NBA 2K22 met al zijn single- en multiplayermodi je onweerstaanbaar toe uitnodigt. Ga voor een snelle match, een plekje in de play-offs, een hele carrière of ‘werk’ aan je MyPLAYER.

Platform: PS5, Xbox Series X/S, PS4, Xbox One, pc, Switch
Release: 10 september

WarioWare: Get it Together

In WarioWare: Get it Together zien we de grappige, vaak hilarisch onfortuinlijke gamedesigner Wario opnieuw in de wereld van videogames duiken. En deze keer mag je dat letterlijk nemen. Aan jou om hem en zijn vrienden daar weer uit te helpen. Variatie troef, want die beleving is opgetrokken uit meer dan 200 microgames. Dat zijn korte, grappige, uitdagende en niet zelden licht waanzinnige uitdagingen voor een of twee spelers, speciaal gemaakt voor de Nintendo Switch. Combineer personages, unieke vaardigheden en je eigen selectie van microgames om elke spelsessie anders of precies op jouw maat te maken.

Platform: Switch
Release: 10 september

Deathloop

Deathloop dropt jou als een huurmoordenaar op een privé-eiland en geeft je tot middernacht om al je doelwitten uit te schakelen. Lukt je dat niet, ontwaak je weer op je beginpunt. Als het goed is, leer je telkens weer iets bij, experimenteer je met nieuwe tactieken, en ontdek je alternatieve routes om je elke volgende poging weer iets dichter bij de verlossing te brengen. En dat is enkel de bovenlaag van deze unieke, mysterieuze actiegame door de gamestudio achter Dishonored.

Platform: PS5, pc
Release: 14 september

Lost Judgement

In Lost Judgement duik je in de neonverlichte onderwereld van Tokio zoals alleen de makers van de Yakuza-games die tot leven kunnen wekken. Je bent deze keer echter geen crimineel, maar een detective die een sinistere dubbele misdaad moet oplossen. Dat vraagt focus, doorzettingsvermogen, tactiek, heimelijkheid, hersenwerk en heel regelmatig ook een pittig robbertje vechten. Afdwalen in dit filmische actiedrama en deze bruisende open wereld is absoluut toegelaten.

Platform: PS5, Xbox Series X/S, PS4, Xbox One
Release: 24 september

Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()