Menu
Terug

Deze games speel je in november … en nog lang daarna

25 oktober 2021

November bewijst zich ook dit jaar als een topmaand voor gamers met nieuwe afleveringen voor successeries als Call of Duty, Battlefield, Forza Horizon, Just Dance, Farming Simulator én een remake van een Pokémon-klassieker. Games om van te smullen!

Just Dance 2022

Met meer dan 138 miljoen spelers, 80 miljoen verkochte exemplaren zet Just Dance 2022 een succesvolle traditie verder. Kies je favoriete nummer uit de 40 nieuwe tracks of vis er eentje uit de apart aan te kopen lijst van 700  songs en haal je beste dansmoves boven. In je eentje, zomaar of als leuke work-out, samen met of competitief tegen andere spelers. Een greep uit de nieuwe soundtrack van dit jaar: ‘Believer’ van Imagine Dragons, ‘Nails, Hair, Hips, Heels’, van Todrick Hall, ‘Love Story’ door Taylor Swift en vele vele andere. Stuk voor stuk voorzien van een toffe choreografie.

Platform: Switch, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S
Release: 4 november

Call of Duty: Vanguard

Call of Duty: Vanguard keert terug naar de Tweede Wereldoorlog en laat je in zijn epische singleplayercampagne zowat elk front zien. Het draait deze keer allemaal om levensgevaarlijke missies van unieke soldaten die aan de wieg zouden staan van de latere speciale eenheden. Tel daar een weer uitstekende competitieve multiplayer bij op, een ambitieuze dosis Zombies én de belofte van gratis nieuwe content met elk volgend seizoen, en je zit weer voor heel lang goed voor al je shooterverlangens.

Platform: pc, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, Switch
Release: 5 november

Forza Horizon 5

Forza Horizon 5 is de volgende aflevering in de openwereldracegames die van gamers autoliefhebbers maken en vice versa. Deze keer doet het Horizon-racefestival Mexico aan. Daar mag je op en naast het asfalt racen door jungles, woestijnen, drukke stadscentra, … Er is zelfs een met sneeuw bedekte vulkaantop en elke week beleef je dat in een ander seizoen met passende weersomstandigheden. Een topper, om je eigen ding op je eigen tempo te doen, of om keihard de competitie met andere spelers op te zoeken.

Platform: pc, Xbox One, Xbox Series X/S
Release: 9 november

Battlefield 2042

Na geweldige passages in WOI en WOII gaat Battlefield 2042 weer voluit voor moderne oorlogsvoering. Die speelt zich af op immense mappen, waar bij de nieuwste generatie consoles ruimte is voor maar liefst 128 spelers! Uiteraard zitten er weer tal van voer-, vaar- en vliegtuigen in de mix, is er nu een aangenaam flexibel klassensysteem en als jij het decor niet aan flarden schiet, dan doet een tornado of ander spectaculair weerfenomeen dat wel. Naast de standaardmultiplayer beloven ook de unieke Hazard Zone en de ‘bouw je eigen Battlefield-beleving’ Battlefield Portal een grote publiekstrekker te worden.

Platform: pc, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series S/X
Release: 19 november

Pokémon Brilliant Diamond / Pokémon Shining Pearl

Pokémon Brilliant Diamond en Pokémon Shining Pearl nemen je mee naar Sinnoh. Dat is een uitgestrekt natuurgebied waarin je als Pokémon-trainer weer heel wat avonturen beleeft, steeds nieuwe Pokémon ontmoet, vangt en tactisch inzet om je verzameling nog groter te maken. Deze aflevering is een remake van de populaire DS-game Pokémon Diamond & Pearl uit 2006, maar helemaal opnieuw gemaakt voor de Nintendo Switch en voor een nieuwe generatie Pokémon-spelers. Al zijn de ‘oudjes’ uiteraard absoluut welkom om de game opnieuw te genieten op een groter scherm en met verbeterde bediening.

Platform: Switch
Release: 19 november

Farming Simulator 2022

Editie 2022 van Farming Simulator zet een grote stap voorwaarts voor wie deze onwaarschijnlijk populaire game op een krachtige pc of console speelt. Maar daar houdt het niet bij op. Er zijn nieuwe gewassen zoals pompelmoezen, olijven en sorghumkoren. De game volgt nu een seizoencyclus en verbeterde productieketens voor oogsten en vee. Het aantal landbouwvoertuigen, -machines en -accessoires dat je daarbij kunt inzetten, zit intussen al voorbij de vierhonderd. Speelt je vriend de game op een ander platform? Geen probleem, Farming Simulator 2022 laat je toch samenspelen.

Platform: pc, MacOS, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series S/X
Release: 22 november

Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()