Menu
Terug

Deze nieuwe games mag je niet missen in maart

28 februari 2020

Zin om het monster of de samoerai in je los te laten met Nioh 2? Of wordt het voor jou een retourtje hel met Doom Eternal?  Of kijk je nu al uit naar je eigen eilandparadijs met Animal Crossing: New Horizons? Dit zijn de grootste, leukste en boeiendste games voor maart.  

Pokémon Mystery Dungeon - Rescue Team DX

Klaar om een verrassende en kleurrijke wereld te verkennen? Beantwoord dan eerst een reeks vragen over jezelf en kom erachter welke Pokémon jij eigenlijk bent. Die word je dan in deze game. Daarna praat, vecht en word je vrienden met andere Pokémon. Stel je reddingsteam samen met bekende Pokémon zoals Pikachu, Eevee en Charmander. Voltooi missies om Pokémon te redden en waag je daarbij in de Mystery Dungeon, die bij elk bezoek weer anders is. Pokémon Mystery Dungeon - Rescue Team DX serveert je weer eindeloos Pokémon-plezier.

Genre: avontuur/strategie

Platform: Switch

Release: 6 maart

Nioh 2

In Nioh 2 overkom je sterfelijkheid en laat je innerlijke demon los op het door burgeroorlog verscheurde feodale Japan en de nog dodelijkere Dark Realm. Nioh 2 is een actieavontuur waarin elke gamer zijn eigen ultieme krijger creëert en onderweg alsmaar meer naar de hand zet met een groeiend arsenaal aan scherpe wapens, speciale vaardigheden en de kracht om in een bovennatuurlijke demon te transformeren. Deze game is een waardig lid van de selecte kring van taaie, maar onmogelijk neer te leggen games uit de Souls-stal.

Genre: actierollenspel

Platform: PS4

Release: 13 maart

Animal Crossing: New Horizons

Er bestaan wel meer games waarmee je er even tussenuit kunt, maar je volgende vakantie is maar zover weg als je Nintendo Switch. Animal Crossing: New Horizons staat voor eindeloos ontspannen spelvermaak terwijl je op je eigen tempo je privé-eilandparadijs bouwt. Gewoon doen waar je zin in hebt, wanneer het jou uitkomt. Een lange strandwandeling maken of je ongerepte wereld helemaal naar jouw smaak vormgeven, inrichten en bevolken? Het kan allemaal! Terwijl de seizoenen wisselen, zie je jouw eiland uitgroeien tot een bloeiende gemeenschap vol wonderlijke figuren.

Genre: simulatie

Platform: Switch

Release: 20 maart

Doom Eternal

Soms heb je van die games waarvan je na de voorganger denkt: "het kan niet harder en intenser". In het geval van Doom Eternal denk je dan beter opnieuw. Deze game bewijst dat er nog lang geen sleet op de old school-basisformule zit, ramt er een paar slimme innovaties door en levert opnieuw van de meest intense kicks in het genre af.  De hondsbrutale shooterbeleving wordt hier verheven tot een kunstvorm, met jou als de Doom Slayer, de enige krijger die een invasie uit de hel kan terugdringen tot in het strafschopgebied van die gruwels. Met uitstekende en inventieve multiplayeropties!

Genre: shooter

Platform: PS4, Xbox One, pc

Release: 20 maart

Persona 5 - Royal

Persona 5 geldt als een van de belangrijkste rollenspellen, oftewel RPG-games aller tijden. Deze Royal-editie voegt aan dit hogeschoolfantasydrama een nieuw semester, een paleis en sociale elementen toe. Met voorop de mogelijkheid om het jokermasker op te zetten en dit avontuur in te stappen als het nieuwe lid van de Phantom Thiefs: Kasumi Yoshizawa. Een van de beste games in het genre is er nu nog beter op geworden. Onmisbaar voor de fans en ideaal voor wie Persona 5 destijds niet oppikte.

Genre: rollenspel

Platform: PS4

Release: 31 maart

SnowRunner

Neem het op tegen het ontoegankelijkste terrein in de taaiste weersomstandigheden. SnowRunner is de ultieme off-road rijbeleving. Met de focus op realisme en dat geldt zowel voor de bloedmooi weergegeven gevarieerde omgevingen als voor het overtuigende rijgedrag van de opnieuw brede waaier aan zware voertuigen die je daar doorheen mag sturen. Kies je pk-monster en verken vijftien gigantische openwereldlocaties. Manoeuvreer je lading zo snel en veilig mogelijk door sneeuwstormen, rivieren, modderstromen en andere obstakels.

Genre: simulatie

Platform: PS4, Xbox One, pc

Release: 31 maart

Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()