Menu
Terug

Entertain je kroost

Winterpret in de woonkamer
Leestijd minuten
28 November 2017

De dagen worden korter en de avonden langer. Na school met je kinderen in de tuin spelen wordt moeilijker, dus moeten we het plezier binnen gaan zoeken. Wij sommen een aantal manieren op om je kids ’s avonds op de bank te entertainen.

Spider-man: Homecoming

Huiswerk kan wachten

De webslingerende superheld heeft er onder dat rode masker al heel wat gezichten opzitten, maar de manier waarop Tom Holland hem in ‘Spider-Man: Homecoming’ neerzet, maakt hem nu al tot onze all-time favoriet. Na zijn korte interimjob bij The Avengers tijdens de gebeurtenissen van ‘Captain America: Civil War’ wordt de jonge Peter Parker/Spider-Man door Tony ‘Iron Man’ Stark terug in zijn gewone grijze leventje gedropt. Het leventje van een student die beter overweg kan met een op hol geslagen metrotrein dan met de meisjes op school.

Lego Ninjago - Seizoen 7

Vechtersbazen united

‘Hands of Time’ is inmiddels het zevende seizoen van deze succesvolle en onmiddellijk herkenbare animatieactiereeks. Met ’s werelds bekendste speelgoedfiguurtjes in de hoofdrol scheert dit seizoen al vanaf de eerste seconde hoge toppen. Acronix en zijn tweelingbroer Krux - de twee Elementmeesters van Tijd - zijn van plan om Ninjago in hun macht te krijgen. Hun inbreng brengt Meester Wu en zijn krijgers behoorlijk in de war. De Meester krijgt zelfs af te rekenen met een tijdstoot, zodat de ninja’s het tijdelijk zonder hem moeten redden.

Cars 3

Als de bliksem

Veiligheidsgordels vast! Het gaat opnieuw plankgas naar de razendsnelle en kleurrijke wereld van Cars. De moderne racer Jackson Storm doet mee aan de Piston Cup en laat de legendarische Bliksem McQueen haast moeiteloos achter zich. Deze spannende rivaliteit ligt aan de basis van heel wat onstuimige, grappige, ontroerende en spannende momenten waarin racen, het belang van vriendschapsbanden en ouder worden centraal staan.

Verschrikkelijke Ikke 3

Het gele gevaar

De vileine, maar tegelijk ook uiterst aaibare superschurk Gru - de aanvoerder van het Minions-leger - blijkt een tweelingbroer te hebben: Dru. De twee broers moeten na wat onwennige en hilarische kennismakingsperikelen samenwerken om een nieuwe vijand te verslaan. Balthazar Bratt is een lenige schurk die dweept met de jaren ‘80, de periode dat hij als succesvol kindsterretje aanbeden werd en zijn eigen show had. Vandaag wil hij de wereld veroveren, om die vervolgens als de discoversie van een Bond-schurk naar zijn hand te zetten.

Trollenjagers - Seizoen 1

Op monsterjacht

De visionaire Mexicaanse regisseur Guillermo del Toro stond mee aan de wieg van deze spitsvondige en behoorlijk aparte animatiereeks. Hoofdfiguur van dienst is de vijftienjarige Jim Lake. Wanneer die een amulet vindt die hem de macht en toestemming geeft om uit te groeien tot een volwaardige trollenjager, begint Jim aan het grootste avontuur uit zijn leven. Kan hij voorkomen dat er ’s nachts tijdens hun slaap nog meer kinderen verdwijnen? Kan hij zijn geboortedorp opnieuw veilig maken?

Beauty and the beast

Tijdloze klasse

Na de bekende Disney-animatiefilm is er nu ook de gloednieuwe live-action langspeelfilm. Met Emma Watson, Ewan McGregor, Ian McKellen en Emma Thompson in glansrollen. Een visueel verbluffende film die het klassieke, onwaarschijnlijke, maar daarom niet minder romantische liefdesverhaal viert. De jonge, mooie en eigenzinnige Belle wordt aanvankelijk gevangengehouden in het kasteel van een op het eerste gezicht afzichtelijk monster. Het beest in kwestie blijkt echter een vervloekte prins te zijn.

Ghost Rockers - Seizoen 4 Deel 1

Zingen en springen

Heb je de nieuwe single ‘Jij Bent m’n Aardbei’ al gehoord? Het aanstekelijke deuntje vormt niet alleen de voorbode van de nieuwe cd ‘De Finale’, maar zet tevens de toon van het nieuwste seizoen van deze populaire jeugdreeks. De zingende bende keert na een batterijen opladende zomervakantie terug naar de DAM Academy en ze vinden tussen hun fanmail een geheimzinnige speldoos. Iemand die zich de Klaverkoningin noemt, wil dat de Ghost Rockers een vreemd kaartspel spelen.

Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()