Menu
Terug

F1 2020, The Last of Us – Part II, … topgames voor juni en juli

25 mei 2020

The Last of Us - Part II, je eigen F1-seizoen winnen of als samoerai een Mongoolse invasiemacht terugdringen, … De nieuwste games een vermakelijk alternatief voor buitenhuisactiviteiten bieden.

Tour de France 2020 / Pro Cycling Manager 2020

Met Tour de France 2020 en Pro Cycling Manager 2020 krijgen wielerliefhebbers en gamers ook dit jaar weer de officiële game voor de mooiste aller wielerwedstrijden voorgeschoteld. Want zelfs nu de echte Tour het laten afweten eind juni, kun je die nog altijd zelf rijden. Of ze als ploegleider op naam van je team zetten. Voor deze 2020-editie kun je zo’n rit voor het eerst door de ogen van je renners beleven en is Luik-Bastenaken-Luik eindelijk aan de lange lijst van klassiekers toegevoegd.

Genre: sport/simulatie

Platform: PS4, Xbox One, pc

Release: 4 juni

51 Worldwide Games

In maanden waarin buitenhuisactiviteiten nog steeds op de druppelstand staan, is vermaak dat je thuis kunt genieten extra welkom. 51 Worldwide Games telt zeker een dozijn nieuwe favorieten voor gamers van alle leeftijden.  De naam zegt het allemaal over deze bundel van maar liefst 51 klassieke spelletjes van over de hele wereld. Om in je eentje, met z’n tweeën of meer samen te spelen op de Nintendo Switch. Denk onder andere aan Go, Bridge, Backgammon, Domino, Vier Op Een Rij, Mens Erger Je Niet, schaken, poker, darts, airhockey, schuifpuzzels, en nog veel, veel meer.

Genre: collectie

Platform: Switch

Release: 5 juni

The Last of Us - Part II

Nu al getipt voor de titel 'Game van het jaar' belooft The Last of Us – Part II het volgende hoofdstuk in de post-apocalyptische avonturen van de jonge Ellie. Een volwassen stealth- en actiebeleving met een ijzersterk verhaal dat net zo hard op je emoties als op je reflexen mikt. Met sterke acteerprestaties en een visueel indrukwekkende wereld waarin je er minder vaak de beste als wel de minst slechte optie moet kiezen. Spannend, intens en blijft lang nazinderen. Dit is de thriller die je dit jaar gespeeld moet hebben!

Genre: actie

Platform: PS4

Release: 19 juni

Deliver Us the Moon - Deluxe Edition

Je zou het niet verwachten in deze tijden van quarantaine, maar Deliver Us the Moon - Deluxe Edition doet iets heel pakkends met het gevoel van isolatie in een gevaarlijke omgeving. Als astronaut vergezeld door een kleine trouwe robot verken je de ruïnes van een oude maanbasis. Het lot van de mensheid rust op je schouders, maar tegelijk moet je ook rekening houden met ‘details’ zoals je zuurstofvoorraad. Een unieke game vol slimme puzzels en een pakkend verhaal dat zich beetje bij beetje aan de speler onthult.

Genre: avontuur

Platform: PS4, Switch

Release: 1 juli

Ghost of Tsushima

1270. Een Japans eiland wordt onder de voeten gelopen door een Mongoolse invasiemacht. Als enige overlevende samoerai van je clan zal je je traditionele krijgscode moeten aanlengen met minder eerbare tactieken. Daarom zal je in Ghost of Tsuhima zwaardgevechten met één precies getimede houw beslissen, maar net zo vaak je vijand op een heimelijkere manier ‘benaderen’. Terwijl je het verzet tegen de bezetter doet groeien, groeien ook de vaardigheden van je samoerai. Maar goed ook, want er wacht hem een actieavontuur van epische proporties.

Genre: actie

Platform: PS4

Release: 17 juli

Paper Mario: The Origami King

Een gloednieuw avontuur voert Mario en zijn nieuwe reisgenoot Olivia mee op een komisch avontuur naar de verre en gevarieerde uithoeken van een papieren wereld. In Paper Mario: The Origami King neem je het op tegen die vouwkoning en zijn flinterdunne leger. Gelukkig leer je onderweg heel wat magische krachten en ontmoet je bijzondere bondgenoten om je wereld reddende missie tot een goed einde te brengen.

Genre: actie

Platform: Switch

Release: 17 juli

F1 2020

Met F1 2020 mag je je aan de meest geloofwaardige en tot in de kleinste details uitgewerkte Formule 1-belevingen aller tijden verwachten. Een game die je in een virtuele cockpit dropt en je onmiddellijk doet vergeten dat je niet echt met chirurgische precisie en aan halsbrekende snelheden de F1-circuits van deze wereld bedwingt - ook Zandvoort dus. Je krijgt uiteraard alle officiële teams, wagens, piloten en 22 circuits met continue downloads om je up-to -date met het echte seizoen te houden.

Genre: race

Platform: PS4, Xbox One, pc

Release: 10 juli

Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()