Menu
Terug

‘Frozen II’ en andere films en series voor april

23 maart 2020

Van 'Frozen II' tot de laatste FC De Kampioenen-film - RIP Xavier - het aanbod nieuwe films en series voor april scoort heel wat ernstige kandidaten voor je thuisvideotheek. En deze weken kun je best wat thuis-zit-vermaak gebruiken. Met extra lekkers voor de jongere kijkertjes.

FC De Kampioenen 4: Viva Boma!

De film die het in de bioscoopzalen beter deed dan alle andere Vlaamse films van 2019 bij elkaar heet ‘FC De Kampioenen 4: Viva Boma!’. Terwijl de Kampioenen een promotiestunt voorbereiden om de Viva Boma-worst te lanceren tijdens Aalst Carnaval, zien de eeuwige vijanden Fernand en DDT hun kans schoon om de Kampioenen voorgoed uit te schakelen. Het wordt een heroïsche krachtmeting waarin familiebanden, topsport, Voil Jeannetten, vriendschap en verraad centraal staan.

Genre: komedie - Release: 1 april

The Addams Family

Niet te verwarren met die andere hilarische films rond de excentrieke, macabere en altijd grappige familie. De Addams-familie verhuist naar een doodnormale buitenwijk. Daar sluit Wednesday Addams vriendschap met de dochter van een heel conservatieve plaatselijke reality-showhost. En het kennismaken met hun nieuwe buren liep al niet echt van een leien dakje. Dit is de perfecte remedie voor wie dacht dat zijn of haar familie vreemd was.

Genre: animatie - Release: 2 april

Frozen II

Het regent de laatste jaren geweldige animatiefilms, maar weinigen scoorden de populariteit van 'Frozen'. In deze opvolger mogen we weer op avontuur met Anna, Elsa, Kristoff, Olaf en Sven. Om hun koninkrijk te redden, moeten ze op zoek naar de oorsprong van Elsa’s speciale krachten. Een reis die hen naar een betoverd herfstwoud in een ver land leidt. Een weergaloos modern sprookje met een opnieuw geweldige soundtrack.

Genre: animatie - Release: 20 mei (update)

Mr. Robot - Seizoen 4

Zelfs in deze tijden van kwaliteitstelevisie blijft het met awards overladen 'Mr. Robot' een visionaire uitschieter. Wie de introverte hacker Elliot in de vorige seizoenen zijn nabije omgeving en de hele wereld van het ene dramatische smeltpunt naar het volgende leidde, kan zich geen beter sluitstuk wensen dan dit vierde en laatste seizoen. Alles wordt afgerond en duidelijk, maar niet zonder de gebruikelijke geniale en/of schokkende plottwisten.

Genre: drama - Release: 15 april

Jumanji 2: The Next Level

'Jumanji 2: The Next Level' doet precies wat de titel belooft. Het gaat goed met Martha, Fridge en Bethany, maar iets minder met Spencer. Die start de gevaarlijkste videogameconsole aller tijden opnieuw op en zo ook een nieuw, levensgevaarlijk avontuur. Opnieuw genieten dus van de altijd hilarische tegenstellingen tussen de echte personages en de karakters die ze in het dodelijke Jumanji-game spelen. Spannender, slimmer, verrassender én grappiger dan de voorganger. En dat zegt heel wat.

Genre: actie - Release: 22 april

Geheim Agent Roekoeloos

In 'Geheim Agent Roekoeloos' verandert superspion Lance Sterling per ongeluk in een duif. Natuurlijk gebeurt dat net terwijl de wereld in groot gevaar is en daarom zal hij meer dan ooit beroep moeten doen op de nerdy Walter. Die is sociaal lang niet zo glad en fysiek niet zo getalenteerd als Lance, maar zijn geniale brein en jaloersmakende gadgets zouden de boel alsnog kunnen redden. Als ze erin slagen om beter samen te werken, tenminste.

Genre: animatie - Release: 29 april

Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()