Menu
Terug

Deze nieuwe games mag je deze maand niet missen

01 februari 2019

Goed nieuws, onze redactie ging op zoek naar de nieuwste games die deze maand het licht zien. Van spelen in spanning tot gieren van geluk: wij tonen je de weg richting ultieme game-ervaring.

Anthem

Trek je geavanceerde pantserpak aan en vlieg letterlijk deze uitgestrekte, open en levensgevaarlijke spelwereld in. Actie, spektakel en sterke rollenspelelementen in het nieuwe sciencefictionepos van meestervertellers BioWare.

Genre: Online actie
Pc, PS4, Xbox One
Release: 22 februari

Metro Exodus

Fanatieke sekten, roverbendes, gemuteerde griezels en de misschien nog gevaarlijkere NATO, zijn lang niet alle obstakels die je in deze grimmige postapocalyptische shooter naar het leven staan. Een nieuw episch hoofdstuk in de bekroonde serie.

Genre: Actie-shooter
Pc, PS4, Xbox One
Release: 22 februari

Far Cry New Dawn

Zeventien jaar na de nucleaire apocalyps, proberen de overlevenden van Hope County, Montana, de beschaving terug op de rails te krijgen. Een plunderende roversbende maakt dat er niet makkelijk op, maar moeilijk kan ook!

Genre: Actie
Pc, PS4, Xbox One
Release :
15 februari

Dirt Rally 2.0

Hardcore racegamers krijgen extreem realisme, minder getalenteerde enthousiastelingen een toegankelijke maar niet minder overtuigende rallybeleving. Met fotorealistische stages in Europa, de VS, Zuid Amerika en Australië.

Genre: Race
Pc, PS4, Xbox One
Release: 26 februari

Kingdom Hearts III

De avontuurlijke tiener Sora begint aan een nieuwe epische queeste en verzamelt daarbij een bonte bende reisgezellen uit zowel zijn eigen fantasievolle universum, als dat van Disney. Kleurrijk, diep en nieuwkomers zijn absoluut welkom.

Genre: Actie-RPG
PS4, Xbox One
Release :
29 januari

Ace Combat 7: Skies Unknown

Deze spectaculaire flight combat-beleving dropt spelers in de cockpit van de meest geavanceerde gevechtsjagers ooit gemaakt. Intense dogfights en een ruim aanbod aan authentieke en futuristische toestellen.

Genre: Actie
PS4, Xbox One, Switch
Release: 18 januari (pc: 1 feb)