Menu
Terug

Grote kans dat je in maart een van deze games speelt

25 februari 2021

Gamers komen in maart tijd te kort. De schuldige? Games als Monster Hunter Rise en Harvest Moon: One World. Het is overigens lang niet allemaal Switch wat de klok slaat. Ontdek ook It Takes Two en Balan Wonderworld. En dan is er nog …

Harvest Moon: One World

Die ene wereld waar Harvest Moon: One World het over heeft, is groot genoeg om je tijdens je avontuur langs vijf verschillende regio’s te leiden. Elk met een eigen klimaat en dus ook met unieke flora en fauna. Pak de hooivork beet en duik in het boerenleven door gewassen te oogsten en voor je vee te zorgen. Verdien geld door je waren te verkopen en zie je bescheiden boerderij in een florerend landbouwbedrijf uitgroeien. Als je Animal Crossing: New Horizons het einde vond, moet je deze absoluut ook proberen.

Genre: management - Platform: Switch - Release: 5 maart

Monster Energy Supercross 4

Kruip op het zadel als een van de meer dan honderd motorcrossers uit de 450SX- en 250SX-kampioenschappen. Geniet van de overtuigende besturing en bewijs je de snelste op elk van de zeventien tracks in de elf officiële stadions uit deze nagelbijtend spannende competitie. Of creëer je eigen tracks met de nieuwe editor. De nieuwe en verbeterde carrièremodus laat je opklimmen van belofte naar de ultieme Supercross-kampioen. Monster Energy Supercross 4 is dé motorcrossgame voor racegamers en motorfanaten van elk niveau.

Genre: race - Platform: PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S - Release: 11 maart

Tom Clancy's Rainbow Six Siege Deluxe Edition

Tom Clancy's Rainbow Six Siege gaat in maart zijn zesde jaargang in. Deze intense tactische teamshooter is sinds zijn release met elk seizoen blijven groeien. Met nieuwe mappen, nieuwe gespecialiseerde operatoren aan aanvallende en verdedigende kant, en vooral: met alsmaar meer nieuwe spelers. Ook jij kunt dus nog altijd instappen en geen betere manier om dat te doen dan met deze Deluxe Edition. Die geeft je de volledige game en gooit daar nog eens de zestien nieuwe operatoren uit de eerste twee jaren bovenop. De rest heb je in geen tijd zelf vrijgespeeld.

Genre: shooter - Platform: PS5, Xbox One/Series X/S - Release: 16 maart

Balan Wonderworld

Balan Wonderworld voert de speler met Emma en Leo mee naar een bizar denkbeeldig land. Daar wachten hen twaalf verschillende verhalen. Als de sterren in de show van de mysterieuze theatermeester Balan help je hen om alle hoeken van de doolhofachtige podia te verkennen. Kies uit meer dan tachtig kostuums de outfit die je die speciale vaardigheden geeft die je nodig hebt. Om valstrikken te ontwijken, uitdagingen te volbrengen en tot de kern van elk verhaal door te dringen.

Genre: actie/platform - Platform: PS4, PS5, Switch - Release: 26 maart

It Takes Two

It Takes Two bewijst dat alles leuker is met z’n tweeën. Zelfs als dat betekent dat je samen door een zwerm hongerige knaagdieren raast, in een vliegtuig gemaakt van onderbroeken. Een topgame die het verhaal en de gameplay naadloos tot een meeslepende beleving verweeft. Samen spelen kan gewoon naast elkaar in de zetel. Een online vriend overtuigen om mee te spelen is dan weer zo makkelijk als hem of haar een Friends Pass te sturen. Zelfs als die de game niet heeft.

Genre: actie - Platform: PS4, PS5, Xbox One/Series X/S - Release: 26 maart

Monster Hunter Rise

Niets verkeerds met jagen als je prooi uit gigantische levensgevaarlijke monsters bestaat. Dat is precies wat Monster Hunter Rise je belooft met deze aflevering van de succesreeks die speciaal voor de Nintendo Switch werd gemaakt. De game voert je naar een afgelegen en bergachtig jagersdorp. Van daaruit heb je toegang tot heel verschillende en uitgestrekte zones met elk heel unieke monsters. Kies je wapen, upgrade je uitrusting en trek er alleen of samen met bevriende jagers op uit.

Genre: actie - Platform: Switch - Release: 26 maart

Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()