Menu
Terug

Het najaarsoffensief van nieuwe games begint vroeg

27 augustus 2020

Marvel’s Avengers, Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2, NBA 2K21, WRC9 en een remake van Mafia. De magere zomermaanden voor gamers zijn voorbij. September schiet als een pijl uit de startblokken en het traditionele najaarsoffensief van nieuwe games lijkt nu al begonnen! 

Marvel’s Avengers - Deluxe Edition

Marvel’s Avengers trapt af met Iron Man, Hulk, Black Widow, Captain America, Thor en een gloednieuwe superheld in een al even gloednieuw verhaal. Met een unieke, helemaal aan te passen speelstijl voor elk personage. Die jaag je in solomissies of samen met vrienden door een breed buffet aan uitdagingen. Nog beter: je mag regelmatig én volledig gratis nieuwe helden en missies verwachten. Met de Deluxe Edition speel je drie dagen eerder, krijg je een maandabonnement op Marvel Comics én een coole outfitset.

Genre: actierollenspel

Platform: PS4, Xbox One en pc

Release: 4 september

Tony Hawk’s Pro Skater 1+2

De Tony Hawk’s Pro Skater-games hebben de skateboardgames op de kaart gezet. Met strakke controls, een killer soundtrack en best taaie uitdagingen. Dat alles krijg je opnieuw in deze visueel indrukwekkende, geüpgradede remake van die eerste twee iconische afleveringen. Met alle levels, gear en ook de Create Your Skatepark-optie, die je nu toelaat om die zelfgemaakte levels uit te wisselen met anderen. Of schaamteloos te downloaden voor een nagenoeg eindeloos virtueel skatefeest.

Genre: skate

Platform: PS4, Xbox One en pc

Release: 4 september

NBA 2K21

Gemaakt met het oog op de volgende generatie gameconsoles genieten ook de gamers in september al van die innovaties en strakke gameplay die NBA 2K21 naar deze editie brengt. Uiteraard geven alle teams en spelers van de NBA weer present, naast een keur aan internationale teams, het college-circuit en natuurlijk een buslading legendarische spelers. Je kunt je favoriete team door een heel aantal competitieve modi naar de top van het klassement leiden of gewoon in de singleplayermodus een pakkend sportverhaal van 'zero to hero' doorworstelen.

Genre: sport

Platform: PS4, Xbox One, pc en Switch

Release: 4 september

Mafia - Remake

Er is heel wat te doen rond de Mafia-games. Zo verschijnt er een bundel met de hele trilogie, waarin een geüpdatete Mafia III, een geremasterde Mafia II en een remake van de allereerste game zit. Voor die remake werd het origineel helemaal opnieuw van de grond opgebouwd. Met een beter uitgewerkt verhaal, een nieuwe look voor de open wereld, moderne gameplaymechanismen, motoren, een gloednieuwe soundtrack, … Kortom: alles voor een overtuigende onderdompeling in de Amerikaanse onderwereld uit de jaren ’30.

Genre: actie

Platform: PS4, Xbox One en pc

Release: 25 september

eFootball PES 2021 Season Update

Als het goed is, hoef je niet altijd helemaal van nul opnieuw te beginnen. Zo was eFootball PES 2020 vorig jaar een voetbalgame waar nagenoeg niets op aan te merken viel. Daarom krijg je bij deze PES 2021 Season Update precies wat de naam zegt: een update van spelers, teams, competities en kampioenschappen, met hier en daar een paar slimme upgrades en verfijningen van de gameplay. De soliede basis die de voorganger tot zo’n succes maakte, houdt zich vandaag (en morgen) nog moeiteloos overeind.

Genre: sport

Platform: PS4, Xbox One en pc

Release: 15 september

WRC 9

WRC 9 is niet voor niets de officiële game van het World Rally Championship. Deze realistisch ogende én spelende rallygame telt alle dertien rondes van het seizoen 2020. Net zoals alle vijftig officiële teams uit de WRC, WRC-2, WRC-3 en J-WRC, alle wagens én vijftien klassieke rallyauto’s. De game ziet er haast extreem overtuigend uit, de al sublieme carrièremodus is nog maar eens verbeterd en het rijmodel luistert precies naar die altijd dynamische mix van motor, ondergrond, persoonlijke instellingen en weersomstandigheden.

Genre: race

Platform: PS4, Xbox One en pc

Release: 3 september

Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()