Menu
Terug

In december geen beter cadeau dan een game

30 november 2020

December is traditioneel dé maand van cadeaus geven en krijgen. Je hoeft niet te raden naar wat er op het verlanglijstje van gamers staat. De voorbije maanden brachten al een indrukwekkende oogst op en december gooit daar nog wat toppers bovenop.

Chronos: Before the Ashes

In Chronos: Before the Ashes verken je een mysterieus labyrint. Je held krijgt daarvoor een uitgebreid arsenaal aan wapens, speciale vaardigheden en magische krachten. Die zal je goed kunnen gebruiken. Immers, elke vijand is een uitdaging en sterf je, dan verliest je personage een jaar van zijn leven. Een race tegen de klok dus en meteen ook tegen je eigen sterfelijkheid. Een extreem sfeervol actierollenspel met een heel eigen stijl en een nog uniekere twist.

Genre: rollenspel

Platform: pc, PS4, Switch, Xbox One

Release: 1 december

game, december

Devil May Cry 5 – Special Edition

Devil May Cry 5 - Special Edition tilt de succesvolle vijfde aflevering van de populaire serie naar een hoger niveau. De combinatie van acrobatische actie, gigantische zwaarden en vuurwapens smeekt gewoon om de supervloeiende graphics van de nieuwe PlayStation 5 of Xbox Series X/S. Daarnaast krijg je bij deze editie nog de Bloody Palace DLC van het origineel, een nieuw speelbaar personage en de extra uitdagende Turbo- en Legendary Dark Knight-spelmodi.

Genre: actie

Platform: PS5, Xbox Series X/S

Release: 1 december

Empire of Sin

Empire of Sin laat zich vertalen als het ‘rijk van de zonde’ en staat hier voor Chicago tijdens de jaren ’20 en ’30 van vorige eeuw. De gangsters regeren de stad en jij bent er daar een van. Bouw je misdaadorganisatie uit, rekruteer bendeleden en houd daarbij een oog op zowel het grote plaatje als de gewelddadige confrontaties met rivaliserende families. Empire of Sin biedt een meeslepende combinatie van strategie en turn-based gevechten die zich kan meten met die van XCOM en andere grote spelers in het genre.

Genre: strategie

Platform: pc, PS4, Switch, Xbox One

Release: 1 december

Immortals Fenyx Rising

In Immortals Fenyx Rising staat de Griekse godenwereld op het punt overspoeld te worden door een oude vijand. Hun enige hoop is de jonge held Fenyx. Die krijgt van hen legendarische wapens, goddelijke krachten en soms ook grappig advies. Misschien niet altijd helemaal mythologisch verantwoord, maar spectaculaire gevechten en vernuftige omgevingspuzzels wisselen elkaar aan hoog tempo af in dit openwereldactierollenspel. Knap ook: geschikt voor spelers vanaf 12 jaar. Een zeldzaamheid in dit genre.

Genre: actierollenspel

Platform: pc, PS4, Switch, Xbox One, PS5, Xbox Series X/S 

Release: 3 december

Fitness Boxing: Rhythm & Exercise 2

Actief en sportief bezig blijven is altijd wat moeilijker in de wintermaanden en de hele COVID-19-situatie maakt het er dit jaar niet makkelijker op. Fitness Boxing: Rhtytm & Exercise 2 voor de Nintendo Switch en Switch Lite biedt je alvast een geweldig alternatief. Het zet intensieve en bewezen oefeningen uit de bokssport op aanstekelijke popmuziekritmes. Resultaat: een efficiënte thuiswork-out voor je spieren en conditie waar je echt plezier aan beleeft. Kies uit negen virtuele trainers diegene met de persoonlijkheid en stijl die het best bij jou past.

Genre: ritme

Platform: Switch

Release: 4 december

Cyberpunk 2077

Ontdek, beleef en overleef Night City, de futuristische openspelwereld van Cyberpunk 2077. Dat doe je door de ogen van V, jouw aan lagerwal geraakt personage dat betrokken raakt in gevaarlijke criminele intriges. Die V creëer je helemaal zelf, van origin story tot de prestatieboostende implantaten, en blijf je tijdens je avontuur continu ontwikkelen. Al je keuzes en acties hebben gevolgen. Voor jou, voor de stad, voor het verhaal en vooral voor hoe je speelt.

Genre: actierollenspel

Platform: pc, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S

Release: 10 december

Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()