Menu
Terug

In maart te bekijken nieuwe films en series op DVD en Blu-ray

24 februari 2021

Superieur drama in 'The Undoing', griezelen in The Craft -Legacy, een muzikaal sprookje met 'Trolls Wereldtoer' of eentje met een kartelrandje in 'The Witches'? Variatie en kijkplezier gegarandeerd in maart op Blu-ray en DVD.

Trolls Wereldtoer

In 'Trolls Wereldtoer' ontdekken we dat er naast de Pop Trolls nog andere stammen bestaan: Klassieke, Country, Techno, Funk en Rock. Hoe meer trollen hoe beter, toch? Misschien niet, want Koning Barb, lid van de hardrockadel, is haar tweederangsrol beu en heeft een plan om alle andere stammen voor eens en voor altijd te onderwerpen. Aan Poppy en haar vriendjes om in een spannend, grappig en muzikaal avontuur de trollenwereld opnieuw in harmonie te brengen.

Genre: animatie - Nu in de winkel

The Craft - Legacy

Het begin van 'The Craft - Legacy' heb je al eerder gezien: een tienermeisje met een hoog buitenbeentjesgehalte verhuist naar een nieuwe stad en probeert daar aansluiting te vinden bij haar leeftijdsgenoten. Je zag echter minder vaak dat ze die aansluiting vindt bij drie straatslimme meiden die heksen blijken te zijn - net zoals onze tiener zelf eigenlijk.  Het resultaat is een slimme, gedurfde, grappige, gemene én soms geslaagd angstaanjagende film.

Genre: drama/horror - release: 3 maart

Synchronic

In 'Synchronic' maken we kennis met Steve en Dennis, twee beste vrienden en collega-ambulanciers. Wanneer ze opgeroepen worden naar een reeks gruwelijke en bizarre ongelukken, denken ze eerst aan het effect van een nieuwe mysterieuze partydrug. Wanneer de oudste dochter van Dennis echter verdwijnt, ontdekt Steve iets onvoorstelbaar over die drug. Iets dat alles wat hij ooit voor waar aannam, zwaar op de proef stelt. Trippy met echo’s van 'Tenet' en net zoals die film goed voor meerdere kijkbeurten.

Genre: drama/actie/sciencefiction - release: 12 maart

The Witches

'The Witches', Roald Dahl's sprookje met een donker randje, was onderhand weer aan een nieuwe verfilming toe. Die krijg je deze keer met een fenomenale Anne Hathaway in de rol van een flamboyante heksenleidster. Die wil alle kinderen ter wereld in muizen veranderen en lijkt goed op weg om dat plan tot een succes te brengen. 'The Witches' is een vermakelijk en visueel verbluffend feest dat ons doet denken aan Disney op de manier van Tim Burton. Top voor zowel kinderen (vanaf pakweg 11 jaar en ouder) als volwassenen.

Genre: familie/actie - release: 12 maart

Batwoman – Seizoen 1

In het Gotham City dat de serie 'Batwoman' opvoert, geeft Batman al drie jaar niet thuis en het ziet er naar uit dat de geplaagde stad het voor altijd zonder zijn beschermer zal moeten stellen. Tot Kate Kane, Bruce Wayne’s nichtje, de cape en het vleermuismasker overneemt. Echter, om de straten van doordeweeks en exotisch crimineel tuig te zuiveren, moet Kate als Batwoman eerst haar eigen demonen overwinnen. En sommige spoken uit het verleden blijken levendiger dan verwacht.

Genre: actie - release: 19 maart

The Undoing

'The Undoing' voert een dreamteam op: de bedenker van 'Big Little' Lies en hoofdrollen voor Nicole Kidman en Hugh Grant als een New Yorks powerkoppel. Het resultaat is een tegelijk aangrijpend en razend spannend mysterie. Dat begint wanneer de echtgenoot van een succesvolle therapeute verdwijnt en haar ogenschijnlijk perfecte wereldje griezelig snel ontrafelt. Wie verdient je sympathie? Bij wie moet je achterdochtig zijn? Verwacht je mening tijdens deze zes binge-waardige episodes herhaaldelijk te herbekijken.

Genre: drama - release: 24 maart

Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()