Menu
Terug

Lenovo Star Wars Jedi Challenges

03 mei 2018

Altijd gedroomd om Luke Skywalker bij te staan in zijn strijd tegen de Duistere Kant? Dat kan! Met deze AR-bril van Lenovo stap je zo in de levensechte wereld van Star Wars.

Klaar voor de strijd?

Er wordt al lang geroepen dat Virtual en Augmented Reality (VR en AR) verbluffende dingen gaan betekenen voor gaming. Als je aan de slag gaat met Star Wars Jedi Challenges ontdek je heel snel dat dit geen loze kreten zijn. Dit pakket bevat alles om je midden in de Star Wars-wereld te droppen, op een ongezien realistische manier. Zet de Mirage AR-headset op en je woonkamer wordt getransformeerd naar een plaats lang geleden in een universum heel ver weg van hier. Een kleine recap nodig van dit verhaal? Lees hier alles over Star Wars: The Last Jedi.

Lenovo Star Wars Jedi Challenges - klaar voor de strijd?

Heb geen vrees, want je bent bewapend met een heus lichtzwaard. Maar ben je wel echt klaar om met de lightsaber te strijden tegen gevaarlijke Siths? Je moet het opnemen tegen slechteriken als Kylo Ren, Darth Maul en natuurlijk de gevaarlijkste van allemaal: Darth Vader.

Lenovo Star Wars Jedi Challenges - gebruik de kracht

Gebruik de Kracht

Star Wars Jedi Challenges is het ultieme geschenk voor de echte Star Wars-fan. Het pakket bevat een Mirage AR-headset, een lightsaber-controller en een tracking-beacon. Die laatste is een sensor die je in de kamer plaatst en die je bewegingen detecteert. Installeer de bijhorende app op je smartphone, plaats hem in de headset en zet deze op je hoofd. Opeens zie je in je eigen kamer de wereld van Star Wars verschijnen.

Er zijn verschillende verbluffende games die je kunt spelen - maar pas op: het ziet er echt realistisch uit. Denk je bijvoorbeeld echt een krak met een lichtzwaard te zijn? Neem de Jedi-controller in de handen en vecht tegen golven van vijandelijke troepen. Of duelleer met bekende figuren van de Donkere Kant. De strijd brengt je naar zeven planeten en wordt steeds moeilijker! Gelukkig heb je wel Force Powers om je uit benarde situaties te redden.

Zuinig en snel

Je kunt met de headset nog andere Star Wars-games spelen. Pak het strategischer aan en word de bevelhebber van Rebellen die strijden met het Keizerrijk. Op je tapijt zie je bekende veldslagen uit de films plaatsvinden, zoals de strijd om Hoth uit ‘The Empire Strikes Back’. Jij voert het commando: plaats je verdedigingswerken en troepen, zodat de Donkere Kant geen kans maakt. Maar het spel wordt wel steeds moeilijker en uitdagender, met nieuwe soorten tegenstanders en zelfs grote AT-AT’s die in de strijd worden gegooid. Wordt het niet tijd om Luke Skywalker om hulp te vragen?

Lenovo Star Wars Jedi Challenges - zuinig en snel

Wie even wil uitblazen van het epische gevecht kan het spel Holochess spelen. Deze futuristische versie van schaken speelde Luke nog op de Millennium Falcon in de allereerste Star Wars-film - en jij nu ook in de woonkamer. Maar dit is wel iets anders dan een klassiek schaakspel zoals je dat kent.

Lenovo Star Wars Jedi Challenges - de laatste Jedi

De laatste Jedi

Jedi Challenges wordt regelmatig geüpdatet met nieuwe content. Recent nog met ‘The Last Jedi’, waardoor je nu een veldslag op Crait kunt uitvechten en de felrode wachters van Snoke bekampen.