Menu
Terug

Logitech Powerplay

Een godsgeschenk voor gamers
Leestijd minuten
06 November 2017

De Logitech Powerplay is niet zomaar een muismat. Het is je ideale accessoire om draadloos te gamen op het hoogste niveau. Waarom? Dat lees je hier.

Wat er zo speciaal aan de Powerplay muismat is, is de ingebouwde draadloze lader die bepaalde Logitech-gamemuizen perfect van stroom voorziet. Zo val je nooit in het midden van een gamesessie zonder stroom voor je muis. De Powerplay werkt onder meer met de G703 en G903. De Powerplay heeft ook Lightspeed ingebouwd, waardoor de gamemuizen even snel reageren als hun bekabelde evenknieën.

Logitech Powerplay

Het POWERPLAY-dock gebruikt elektromagnetische resonantie om een energieveld boven het oppervlak te creëren. Je beschikt dus niet alleen over een handig gadget dat je leven eenvoudiger maakt, maar ook over een ijzersterk staaltje technologie. Het energieveld wordt door de POWERCORE-modul omgezet in een laadstroom die magnetisch verbinding maakt met compatibele gamingmuizen. Of je nu middenin een spannend spel zit of je even pauze neemt: je muis wordt opgeladen. Je speelplezier wordt op een betaalbare manier oneindig.

Tenslotte is er het design: je kan afwisselen tussen een stoffen en hard oppervlak. Zo kan je de muismat makkelijk aanpassen en ook de kleur stem je af op je gaminguitrusting. De G licht op in een spectaculaire RGB-kleur die jij kiest uit maar liefst 16,8  miljoen tinten. Je kunt kleuren en lichteffecten zelfs synchroniseren met gamingmuizen, toetsenborden en headsets van Logitech G voor een harmonieuze en vooral stijlvolle look.

Wat is jouw favoriete gaming accessoire?

Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()