Menu
Terug

Need For Speed: Payback

Nieuwe release: 10 november 2017
Leestijd minuten
31 Oktober 2017
NeedForSpeed_Payback

• Genre: actie 
• Platform: PS4, Xbox One, pc 
• Release: 10 november 

Payback staat voor een nieuw intens hoofdstuk in het racegamefenomeen Need For Speed. Duik in het strakke, filmische hogesnelheidsavontuur, bewijs jezelf de beste in vijf racedisciplines of start gewoon een van de vele, gevarieerde race-uitdagingen.

Welkom in Fortune Valley, een fictieve Amerikaanse grootstad die geregeerd wordt door The House. Dat is een almachtige organisatie die zowel de casino’s als de criminelen en de plaatselijke politie controleert. In deze meedogenloze heksenketel speel jij afwisselend als Tyler, Mac en Jess. Een hechte crew die met snoeiharde races en spectaculaire hogesnelheidsmissies het respect van de underground tracht te winnen om uiteindelijk The House op de knieën te brengen. Je zit dus goed voor een filmisch in scène gezet verhaal, opgetrokken uit heel gevarieerde races en intense politieachtervolgingen.

Need For Speed: Payback

Die races zelf bestrijken heel uiteenlopende disciplines. Er is de klassieke race, drift, off-road, drag en runner. Om die te winnen, vind je in de open speelwereld tal van verlaten voertuigen die je gaandeweg met alsmaar betere onderdelen helemaal op maat van jouw rijstijl en de volgende race pimpt.

Need For Speed: Payback 2

Zowel je competitie als de politie zijn voorzien van een sluwe, vaak agressief overtuigend rijgedrag. Die lange, verdraaid snelle, maar helaas corrupte arm der wet maakt het je leven niet makkelijker met speciale ramwagens, spijkermatten en helikopters. Uiteraard kun je los van dat centrale verhaal altijd in een uitgebreid aantal race-uitdagingen duiken. Offline tegen de tijd en tegen computergestuurde piloten of online tegen andere spelers. Heb je een 4K-scherm? Verwacht je dan ook aan glorieuze 4K-graphics. 

Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()