Menu
Terug

Topfilms op (UHD) Blu-ray & DVD in maart

Kijkplezier gegarandeerd
Leestijd minuten
28 februari 2019

Ben jij verslaafd aan het grote (en kleine) scherm? Ben je op zoek naar de betere film of serie? Dit is wat je in maart zeker moet uitchecken.

Overlord

Vlak voor de landing in Normandië wordt een groepje Amerikaanse parachutisten ver achter de vijandelijke linies gedropt. Ze moeten er een belangrijke sabotagemissie uitvoeren. Slechts een handvol soldaten slaagt erin het objectief te bereiken - en doet daar een gruwelijke ontdekking. Actie, oorlog en horror!

Genre: actie/horror

Release: 20 maart

Girl in the Spider’s Web

Na de immens populaire Millennium-trilogie is de wereld klaar voor meer avonturen van de jonge computerhacker Lisbeth Salander. Samen met journalist Mikael Blomkvist raakt ze verstrengeld in een web van leugens, cybercriminelen en corrupte gezagsdragers. Actie, spanning en intrige in deze slimme thriller met een onvergetelijke hoofrolspeelster.

Genre: thriller

Release: 21 maart

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

De krachtige tovenaar Grindelwald ontsnapt en verzamelt een gevaarlijke bende bondgenoten om zich heen. Zijn missie: de creatie van bloedmagiërs die zullen heersen over alle niet-magische wezens. Redders in nood: Aldus Dumbledore en zijn getalenteerde voormalige student Newt Scamander.

Genre: actie/fantasy

Release: 25 maart

Widows

Vier gewapende gangsters komen om tijdens een explosieve roofpoging. Hun weduwen hebben niks gemeenschappelijks behalve de schuldenlast van hun overleden criminele echtgenoten. Samen besluiten ze tot een alles-of-niets plan om alsnog een toekomst voor zichzelf te verzekeren. Ook al kost dat misschien het weinige dat hen nog rest.

Genre: misdaad

Release: 27 maart

Robin Hood

Robin of Loxley, een geharde veteraan van de Kruistochten, start samen met zijn Moorse commandant een gedurfde revolutie tegen de corrupte Engelse troon. Je dacht dat je de legende van Robin Hood kende? Denk opnieuw. Dit is snoeiharde actie, een geweldige buddy movie met een aparte romance als bonus.

Genre: actie/avontuur

Release: 28 maart

Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()