Menu
Terug

Nieuwe films en series op Blu-ray en DVD om naar uit te kijken

29 januari 2021

Weergaloze tienerromantiek in ‘After We Collided’, muzikale topanimatie in ‘Trolls 2’, bingegriezelen met ‘Lovecraft Country’, … Wat je ook op je thuisscherm verkiest, februari verwent de liefhebber van elk genre.

After We Collided

After We Collided’ vertelt hoe het verder gaat met de turbulente, prille romance tussen de jonge Tessa en Hardin. Overleeft hun liefde de bagage die ze meeslepen uit het verleden? Is ze tegelijk ook bestand tegen de nieuwe uitdagingen van de toekomst? De chemie tussen de hoofdrolspelers Josephine Langford en Hero Fiennes Tiffin spat weer van het scherm, en hun passie is pittiger dan ooit. Op algemeen verzoek werd de leeftijdscategorie van dé romantische topper van 2020 naar 17+ opgeschroefd.

Genre: romantiek/drama - Release: 10 februari

Bigfoot Family

Bigfoot Family’ is het vervolg op ‘Son of Bigfoot’, waarin de jonge tiener Adam, op zoek naar zijn vader, ontdekte dat hij de zoon van de mysterieuze Bigfoot is. Nu de hele wereld Bigfoot kent, gebruikt die zijn beroemdheid om de natuur te beschermen. Maar wanneer hij plots verdwijnt, trekken Adam, geholpen door zijn moeder, een wasbeer en een ‘gewone’ beer, naar het onherbergzame noorden van Alaska om vaderlief te redden. Een hartverwarmende, slimme en vaak hilarische animatiefilm met een slimme ecologische boodschap.

Genre: animatie - Release: 10 februari

Cats & Dogs 3: Paws Unite!

In ‘Cats & Dogs 3: Paws Unite!’ maken we kennis met Gwen en Roger, een kat en een hond. Het zijn ook twee geheim agenten die regelmatig de wereld redden, zonder dat de mensen daar ooit iets van merken. Die onwaarschijnlijke samenwerking tussen kat en hond komt in gevaar wanneer een boosaardige papegaai de onderlinge communicatie verstoort. Slagen onze viervoetige helden erin om de vrede te herstellen of draait het uit op een kat-astrofe? Een grappig avontuur voor kinderen en dierenvrienden.

Genre: familie - Release: 17 februari

Lovecraft County - Seizoen 1

Het zompige zuiden van de V.S. in de raciaal explosieve jaren ’50. Alsof het leven voor de gekleurde Atticus en Letitia daar nog niet moeilijk genoeg is, raken ze ook nog eens verzeild in mysterieuze, vaak angstaanjagende avonturen met een bovennatuurlijke inslag. Een serie met superieur acteerwerk, uitmuntende scenario’s en een heel unieke stijl maken ‘Lovecraft Country’ van kwaliteitshuis HBO volgens kenners nu al de grote kanshebber voor veel televisie-awards.

Genre: drama/horror - Release: 17 februari

The Racer

In ‘The Racer’ geeft de kalender 1998 aan. De Tour de France staat voor de deur en de wielrenner Dominique Chabol bereidt zich voor op de race van zijn leven. Op 39-jarige leeftijd wordt hij echter uit zijn team gezet. Met het einde van zijn wielercarrière onrustwekkend dichtbij, is Dominique tot alles bereid om van die laatste wedstrijden zijn allerbeste te maken. En zowel zichzelf, zijn team als zijn land te bewijzen dat hij één van de groten was. Met glansrollen voor Louis Talpe en Matteo Simoni.

Genre: drama - Release: 19 februari

Trolls: Wereldtoer

Wanneer hardrockprinses Barb met haar stam de hele trollenwereld wil onderwerpen, is het aan koningin Poppy en haar vriendjes om daar een stokje voor te steken. Daarvoor moeten ze op zoek naar de zes magische snaren. Met ‘Trolls: Wereldtoer’ maak je samen met hen kennis met heel verschillende trollen. En tijdens de vele spannende, grappige en muzikale momenten onderweg ontdekt Poppy dat harmonie brengen moeilijker én tegelijk makkelijker is dan verwacht. Vergeet zeker niet de versie met de originele en wereldberoemde stemmen te bekijken.

Genre: animatie - Release: 24 februari

Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()