Menu
Terug

Nieuwe films op Blu-ray/DVD, met Jim Carrey, Vin Diesel, …

29 juni 2020

Jim Carrey schittert in 'Sonic', Vin Diesel in 'Bloodshot' en Harrison Ford in 'The Call of the Wild'. Of wordt het Robert Pattinson en Willem Dafoe in 'The Lighthouse'? Juli scoort hoog in nieuwe films en series op DVD en Blu-ray.

The Call of the Wild

Harrison Ford is niet echt de hoofdrolspeler in 'The Call of the Wild'. Dat is namelijk Buck, een goedgemutste hond die uit zijn comfortabel leventje in Californië gerukt wordt en een nieuw leven begint als sledehond in het onherbergzame Alaska. Hij schopt het al snel tot leider van zijn team, maar dat is pas het begin van een episch avontuur dat hem zijn plaats in de wereld zal doen vinden. Een plaats waar hij zijn eigen meester is. Een superieure Disney-productie.

Genre: familie

Nu beschikbaar

Sonic: The Hedgehog

Sonic, de supersonische egel die videogamegeschiedenis schreef, beleeft zijn eerste echte filmavontuur. Wanneer de blauwe snelheidsduivel uit zijn dimensie in de onze terechtkomt, is dat het begin van heel wat knotsgekke avonturen. Sonic maakt snel vrienden en die zal hij goed kunnen gebruiken. De overheid is hem echter op het spoor en wanneer die de geniale, sinistere en geniale Dr. Robotnik (Jim Carrey) inschakelt, is het hek helemaal van de dam.

Genre: actie

Release: 1 juli

Bloodshot

In 'Bloodshot' is Vin Diesel opnieuw de actieheld van deze tijden als de elitesoldaat Ray Garrison. Wanneer die sneuvelt, wordt hij met geavanceerde technologie opnieuw tot leven gebracht, mét bovenmenselijke krachten. Die gebruikt hij om achter de man aan te gaan die zijn vrouw vermoordde. Maar is dat wel de echte schuldige? Hij leert snel dat hij niemand kan vertrouwen … misschien niet eens zichzelf.

Genre: actie

Release: 1 juli

The Invisible Man

Cecilia zit gevangen in een relatie met een invloedrijke, briljante en gewelddadige wetenschapper. Met de hulp van haar zuster, een jeugdvriend en diens tienerdochter slaagt ze erin om te ontsnappen. Maar wanneer haar ex plots overlijdt en zij een groot deel van zijn fortuin erft, gaat ze grote twijfels koesteren rond zijn dood. Een reeks gruwelijke toevalligheden bevestigt dat vermoeden, maar hoe kan ze bewijzen dat ze wordt gestalkt door zo’n Invisible Man, iemand die niemand kan zien?

Genre: thriller

Release: 15 juli

The Lighthouse

Ephraim Winslow en Thomas Wake zijn twee vuurtorenwachters op een afgelegen eilandje ergens aan het eind van de 19de eeuw. Vier weken lang zullen ze met enkel elkaar als gezelschap zwaar werk in moeilijke omstandigheden moeten verrichten. Kleine spanningen groeien zienderogen en wanneer een eindeloze storm ook nog eens honger aan hun ongemak toevoegt, … 'The Lighthouse' is een beklemmende thriller met Robert Pattinson en Willem Dafoe in de vorm van hun leven.

Genre: thriller, drama

Release: 15 juli

Pennyworth - Seizoen 1

In dit eerste seizoen maken we kennis met Alfred Pennyworth. We zien hoe de voormalige elitesoldaat in een alternatieve versie van Londen tijdens de jaren '60 zijn eigen beveiligingsbedrijf opricht. Maar belangrijker nog: we leren hoe hij uiteindelijk de onafscheidelijke vertrouweling van Thomas Wayne en Martha Kane zou worden. Inderdaad, de toekomstige ouders van Bruce 'Batman' Wayne.

Genre: thriller

Release: 22 juli

Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()