Menu
Terug

Games met de voet op het virtuele gas- én fietspedaal

31 juli 2020

De hoofdrol spelen én racen in The Fast & Furious? Een realistische rallybeleving? Op pedaalkracht bergafwaarts biken? Een superieure fantasy RPG? Of je eigen spoornetwerk uitbouwen? Dit zijn de nieuwe games voor augustus.

Fast & Furious Crossroads

Fast & Furious Crossroads serveert hogesnelheidsactie met een hoog spektakelfilmgehalte. Met herkenbaar stemmenwerk van Vin Diesel, Michelle Rodriguez en Tyrese Gibson als Dom, Letty en Roman. Meteen ook jouw spelpersonages in deze game. Elk met hun eigen hoofdstukken en favoriete bolides, maar uiteraard ook heel wat scenario’s waar het drietal zich samen doorheen mag racen. Gemaakt door de jongens achter extreem realistische race-simulaties als Need for Speed: Shift en de superieure Project CARS serie.

Genre: race-actie

Platform: pc, PS4, Xbox One

Release: 7 augustus

Kingdoms of Amalur Re-Reckoning

Kingdoms of Amalur Re-Reckoning is de ultieme versie van een van de best scorende fantasy actie-rpg’s van de voorbije jaren. Het voert je mee naar een uitgestrekte, magische en levensgevaarlijke wereld. Daarin speel jij de eerste krijger ooit die terugkeerde uit de dood en zo ook de uitgelezen persoon om deze wereld van de ondergang te redden. Een grimmig verhaal met indrukwekkende rollenspelmechanismen … en een eindeloze reeks vermakelijke opportuniteiten om van de centrale verhaallijn af te dwalen.

Genre: rollenspel

Platform: pc, PS4, Xbox One

Release: 18 augustus

Railway Empire – Complete Collection

De wereld van rails, treinen, transport, spoornetwerkmanagement en af en toe wat industriële spionage, het originele Railway Empire had het allemaal. Sinds zijn release is de game er met dates immens veel groter en nog beter op geworden. Met onder andere slimmer AI, die gigantische Noord-Amerikaanse map, nieuwe gebouwen, een nieuwe challenge mode. Kortom meer dan genoeg om dat alles te bundelen in één definitieve editie. Deze Complete Edition dus.

Genre: sport

Platform: pc, PS4, Xbox One

Release: 7 augustus

Descenders

Descenders staat voor afdalingen aan nekbrekende snelheden … met crossfietsen. Je moet misschien amper trappen, maar wanneer je in deze game bergafwaarts raast, zal je voet herhaaldelijk naar een rempedaal zoeken. Verraderlijk terrein, adembenemende jumps, spectaculaire stunts en meedogenloze competitie, dat is waar het in deze afdalingsracer om draait. Je hoeft overigens heel lang niet op zoek naar een nieuwe uitdaging, want geen twee van die afdalingen zijn ooit dezelfde. De game creëert ze immers ter plekke.

Genre: sport

Platform: PS4, Switch

Release: 31 augustus

Project Cars 3

Een Project Cars-game dat staat voor een racebeleving als geen andere. Dat is met Project Cars 3 niet anders. Met een ongeëvenaard overtuigende connectie tussen piloot, wagen en het wegoppervlak. Een hyperrealistische race-simulatie, gemaakt met passie en onder toezicht van echte professionele racers. Met meer dan 200 van de snelste wagens van deze planeet, maar liefst 140 circuits, een overtuigende dag- en nachtcyclus, wisselende seizoenen en dynamische weerseffecten. Voor beginnende race-enthousiasten én hardcore simulatie-fanaten.

Genre: Race – simulatie

Platform: Pc, PS4, Xbox One

Release: 28 augustus

Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()