Menu
Terug

Nieuwe games voor pc, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S en Switch in februari

26 januari 2021

Een verdiende herkansing voor Super Mario 3D World op de Switch? Creatief griezelen in Little Nightmares 2 of waag je je eindelijk aan die weergaloze én meedogenloze Nioh-games? Stuk voor stuk gametoppers voor februari, en lang niet de enige.

My Universe: Pet Clinic Cats & Dogs

Ben jij een echte dierenvriend? Dan is My Universe: Pet Clinic Cats & Dogs de game voor jou! Als een gedreven dierenarts in je eigen praktijk let je goed op bij het onderzoeken van de schattige viervoeters en beslis je hoe ze behandeld moeten worden. Je verbindt een wonde, je ontwormt, je neemt röntgenfoto’s, je bereidt medicatie en je zorgt dat je patiënten met gepaste activiteiten en heel veel liefde weer op de been geholpen worden. Doe het goed en je ziet je kliniek groeien zodat je nog meer honden en katten kunt helpen. Virtueel aaien en knuffelen inbegrepen!

Platform: Switch - Release: 4 februari

Werewolf: The Apocalypse - Earthblood

In Werewolf: The Apocalypse - Earthblood speel jij de weerwolf uit de titel. Een gedreven eco-activist/-terrorist die strijdt tegen de sinistere en vervuilende oliecorporatie Pentex. Al naargelang de situatie dat vereist, doe je dat in je menselijke vorm, als wolf of als weerwolf. Elk van je gedaantes heeft zijn eigen unieke voordelen en kwetsbaarheden  die je met een groeiend aantal opties alsmaar nauwer op je eigen speelstijl laat aansluiten. Houd wel een oog op je razernij, want eenmaal die boven het kookpunt uitschiet, maakt de weerwolf in je geen onderscheid meer tussen vriend en vijand.

Platform: PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series S/X - Release: 4 februari

The Nioh Collection

In 2017 kregen de PlayStation-spelers met Nioh een snoeiharde actiegame gepresenteerd. Dat voerde hen terug naar het middeleeuwse Japan waar ze als een samoerai met scherp wapentuig en demonische krachten een indrukwekkende reeks oppermachtige monsters trachtten te verslaan. In 2020 verscheen de opvolger en prequel Nioh 2, met nog verbluffendere staaltjes intense actie. Gespeeld of niet, met The Nioh Collection krijg je dat alles helemaal geremastered voor de PS5, dus nog fraaier, nagenoeg zonder laadtijden en met alle onderdompelende extra’s die de DualSense-controller naar de actie brengt.

Platform: PS5 - Release: 5 feburari

Persona 5 Strikers

Persona 5 Strikers combineert de unieke rollenspelbeleving van de Persona-games met de gevechten tegen meer vijanden dan je kunt tellen uit de Dynasty Warrior-reeks. We zien de Phantom Thieves terug, die hoopten op een welverdiende vakantie, maar meegesleept worden in de redding van een andere dimensie. Probeer er niet te hard wijs uit te raken. Reserveer al je mentale vermogen en reflexen liever om het uiterste uit je kleurrijke en veelzijdige team te halen. Topspektakel dat tactischer speelt dan het oogt.

Platform: PS4, Switch - Release: 9 februari

Little Nightmares 2

In het spannende tot ronduit griezelige avontuur van Little Nightmares 2 speel jij als het jongetje Mono. Die probeert de gevaren en valstrikken van een vreemde wereld te overleven. Een wereld die wordt verstoord en soms gruwelijk vervormd door een mysterieuze signaaltoren. Met de hulp van Six, het meisje in de gele regenjas uit de vorige Little Nightmares-game, trek je erop uit om de geheimen achter die signalen te ontsluieren. Een beleving die je creatieve oplossingsvermogen op de proef stelt en je van de ene kleine nachtmerrie in de volgende doet belanden.

Platform: pc, PS4, PS5, Switch, Xbox One, Xbox Series S/X - Release: 11 februari

Super Mario Bros 3D World + Bowser’s Fury

Een van de allerbeste Super Mario-games krijgt een verdiend tweede leven op de Switch en Switch Lite. Super Mario Bros 3D World + Bowser’s Fury tilt de verrassende platformactie naar nieuwe hoogtes. Ren, klauter, spring en versla elke vijand of obstakel op je pad in deze kleurrijke, verrassende en supergevarieerde spelwerelden. Naast de geweldige en slim verbeterde remake van het Wii-origineel krijg je er met Bowser’s Fury nog een gloednieuw episch avontuur bovenop. Top in je eentje, nog leuker om samen met vrienden te spelen.

Platform: Switch - Release: 12 februari

Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()