Menu
Terug

Nieuwe releases op DVD en Blu-ray in juli

30 juni 2021

De nieuwe releases op DVD en Blu-ray in juli zetten alles in op pure entertainment. Zoals de animatietopper 'Raya en de Laatste Draak' of het popcornactievermaak van 'Mortal Kombat'. Vorig jaar het startseizoen van 'Manifest' of 'His Dark Materials' gezien? Goed nieuws: seizoen twee ligt nu in de winkel of komt er kortelings aan!

Raya en de Laatste Draak

'Raya en de Laatste Draak' voert je mee naar een kleurrijke fantasiewereld, waar lang geleden mensen en draken in vrede samenleefden. Tenminste, tot een kwade kracht de mensheid bedreigde en de draken zich voor hen opofferden. Nu, vijfhonderd jaar later, komt dat oude kwaad weer opzetten. Het is aan de eenzame krijger Raya om de laatste draak op te sporen en het verdeelde land te verenigen. Een weergaloos animatieavontuur over een slim en dapper meisje, een draak met verrassend veel zelfspot en drie andere, onvergetelijke personages.

Genre: animatie
Nu in de winkel

Manifest - Seizoen 2

In het eerste seizoen van 'Manifest' zagen we hoe de passagiers van een doordeweekse vlucht na hun landing ontdekken dat ze eigenlijk vijf jaar vermist werden. Terwijl ze daar elk op hun manier mee om trachtten te gaan, openbaarde zich een nog dieper mysterie. Seizoen twee begint onmiddellijk na de dramatische finale van het vorige, maar met elk antwoord rijzen er nieuwe vragen. Seizoen 3 is intussen al half klaar, dus dit tweede is sowieso de investering waard. Perfect voer voor wie helemaal verslingerd was aan ‘Lost’ en ‘The Leftovers’.

Genre: actie/drama
Release: 1 juli

Mortal Kombat

Cole Young is een beroepsvechter die best bereid is een wedstrijd te verliezen. Zolang hij maar betaald wordt. Hij verkeerd echter in het ongewisse over zijn legendarische afkomst en weet al helemaal niet waarom de keizer van een andere dimensie zijn beste en bovennatuurlijk getalenteerde krijger op hem afstuurt. Uit vrees voor zijn leven en dat van zijn familie gaat hij op zoek naar antwoorden. Die voeren hem naar de magische, brutaal gewelddadige wereld van Mortal Kombat. Puur en onversneden actiespektakel zoals ze dat in de jaren ’80 perfectioneerden en vandaag nog maar al te weinig maken.

Genre: actie
Release: 14 juli

His Dark Materials - Seizoen 2

Het eerste seizoen sleepte moeiteloos miljoenen kijkers mee in de fantasy-wereld van 'His Dark Materials'. Een plek opgetrokken uit steampunk, magische elementen en best complexe politieke intriges. Nu we voorgesteld zijn, mag de rem er in seizoen 2 helemaal af. Het tempo zit strakker, we zien vertrouwde personages een vaak verrassende groei doormaken en leren er nieuwe kennen. De serie heeft zijn ritme gevonden en wint daarbij aan zowel hart als ziel. Jammer dat het volgende en derde seizoen dit wonderlijke verhaal afrondt. Of misschien is dat juist perfect zo.

Genre: avontuur
Release: 1 juli

Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()