Menu
Terug

Nieuwe topfilms en -series op Blu-ray en DVD in augustus

29 juli 2021

Benieuwd naar het finaleseizoen van Hawaii Five-O of de eerste vier seizoenen van de animatiesensatie 'Rick & Morty' inhalen? Augustus is een topmaand qua releases op Blu-ray en DVD.

Hawai Five-O – Seizoen 10

Op 3 april 2020 sloot de 240ste aflevering, met de passende titel ‘Aloha’, het tiende en allerlaatste seizoen van de populaire politieserie Hawaii Five-O af. Een waardig afscheid van de spannende belevenissen van de speciale misdaadeenheid die op Hawaïaanse eilanden de handen vol hebben met moord, terrorisme, mensenhandel … en vaak ook met elkaar. Het seizoen begint met Azra die Jerry neerschiet en zelf gedood wordt door Lou. Het eindigt …

Genre: misdaad - Releases: 20 augustus

Rick & Morty - Seizoen 1-4

Je hoort steeds vaker van je omgeving dat je “absoluut naar 'Rick & Morty' moet kijken”. En ook dat “seizoen 5 zo mogelijk nog beter is”. Ach, zelfs al hoor je dat allemaal niet, of heb je elke aflevering al op tv gezien, in elk van deze scenario’s is deze verzamelbox met de eerste vier seizoenen een absolute must-have. Over dit sciencefictionfamiliedrama, waarbij een extreem egoïstische grootvader zijn drankprobleem én kleinzoon mee door interdimensionale avonturen sleept, moet je gewoonweg kunnen meepraten.

Genre: humor - Release: 25 augustus

Brussel

In 'Brussel' volgen we tien intense afleveringen lang meerdere personages met elk een heel verschillende afkomst, beweegredenen en moreel kompas. Hun enige raakpunt is de Europese hoofdstad. Voor de ene is het een einddoel, voor de andere een opgedrongen slagveld dat zal beslissen over politieke vernedering of financiële glorie. Een stad van macht en onmacht, van liefde en verraad, van dromen en verbittering. Een Nederlandse productie met in de internationale cast ook Vlaams toptalent.

Genre: drama - Release: 26 augustus

Luca

'Luca' is een verrassende en vermakelijke animatiefilm van Disney en meer bepaald het team achter 'Cars 3'. Het is ook de naam van de hoofdrolspeler, een jongen die in een pittoresk stadje aan de Italiaanse Rivière de zomer van zijn leven beleeft. Een onbezorgde opeenstapeling van pasta, gelato en eindeloze ritjes op de scooter. Luca deelt deze avonturen met zijn beste vriend Alberto. Het misleidend eindeloze zomerfeest kan echter op elk moment afgelopen zijn, want Luca verbergt een groot geheim: hij is namelijk een zeemonsters uit een wereld die verborgen ligt onder het wateroppervlak.

Genre: animatie - Release: 26 augustus

Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()