Menu
Terug

Returnal, Pokémon Snap, Outriders, MotoGP 21, … welke game speel jij in april?

30 maart 2021

Op 1 april moet je misschien op je hoede zijn voor grappen en andere pranks, maar als het om games gaat, is het in april bittere ernst. Met onder andere toppers als het unieke Returnal, Pokémon Snap, Outriders en MotoGP 21.

Outriders

In Outriders loopt een intergalactische kolonisatie van de laatste hoop allesbehalve als gepland. Wanneer jij uit je vriesslaap ontwaakt, vechten verschillende groepen met elkaar en met de gruwelijke mutaties die hen van deze vijandige planeet willen verwijderen. Het resultaat: een indrukwekkende rollenspelshooter met een open wereld die het beste van Gears of War combineert met een unieke batterij bovennatuurlijke vaardigheden. Speel dit epische sciencefictionavontuur solo of met z'n drieën.

Genre: actie
Platform: pc, PS5, Xbox Series X/S, PS4, Xbox One
Release: 1 april

MotoGP 21

MotoGP 21 telt niet echt onverwacht alle deelnemers, tracks en spannende momenten van het 2021-seizoen. En ook deze editie biedt met afstand weer de beste, meest complete MotoGP-beleving. Of je nu voor een korte race gaat, als rijder een heel seizoen afwerkt of als manager je eigen MotoGP- of MotoGP 2-team leidt. Deze aflevering bevat alle nieuwe regels en biedt je de kans om in de geschiedenisboeken van deze motorsport te duiken in het zadel van 40 iconische motoren.

Genre: race
Platform: pc, PS5, Xbox Series X/S, PS4, Xbox One, Switch
Release: 22 april

Judgment

In Judgment speel jij de detective Takayuki Yagami. Samen met je bondgenoten onderzoek je in een fictieve wijk in Tokio een serie moordzaken waarbij de slachtoffers van hun ogen beroofd zijn. Terwijl je aanwijzingen verzamelt om de waarheid achter deze gruweldaden te ontsluieren, raak je af en toe slaags met de plaatselijke gangsters. Dat betekent dat je naast je hersenen en je vermogen om heimelijk rond te sluipen ook je reflexen zal mogen aanspreken. Een strak verteld verhaal dat afdwalen beloont en zijn succes al op de PS4 bewees.

Genre: avontuur
Platform: PS5, Xbox Series X/S
Release: 23 april

NieR Replicant ver.1.22474487139

Om een of andere verscheen NieR Replicant, de unieke prequel voor het meesterwerk NieR:Automata, destijds enkel in Japan. Dat is nu met NieR Replicant ver.1.22474487139, een moderne upgrade van die prequel, eindelijk rechtgezet. Daarin volgen we een jonge man die zijn afgelegen dorpje verlaat in de hoop zijn zuster te redden. Die lijdt aan een mysterieuze dodelijke ziekte en dat is lang niet het enige geheimzinnige in deze visueel en creatief keer op keer verbluffende actiegame.

Genre: actie
Platform: pc, PS4, Xbox One
Release: 23 april

Pokémon Snap

In Pokémon Snap moet je de wereldberoemde zakmonsters voor een keer niet vangen en trainen. Neen, nu trek je erop uit om zoveel mogelijk van deze wezentjes in hun natuurlijke omgeving te fotograferen. Je zal ontdekken dat de magische beestjes zich in het wild soms heel verrassend gedragen. Leg vast hoe ze spelen, hun territorium bewaken of zich op moeilijk bereikbare plekjes verschuilen. Elke foto die je neemt en goed genoeg vindt, komt overigens terecht in jouw eigen en unieke Pokémon Photodex.

Genre: avontuur
Platform: Switch
Release: 30 april

Returnal

In Returnal stort je als de astronaute Selene neer op een mysterieuze en levensgevaarlijke planeet. Gewapend met je ruimtepak, wapens en shooterreflexen ga je op verkenning. Je slaat daarbij zo goed en zo lang mogelijk vijanden van je af, tot je uiteindelijk neergaat … en je weer helemaal opnieuw van vooraf aan mag beginnen. Je vaardigheden en kennis neem je wel mee en zo ontrafel je telkens weer wat meer van de geheimen van deze griezelige en constant veranderende wereld. Exclusief voor PlayStation 5.

Genre: actie
Platform: PS5
Release: 30 april

Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()