Menu
Terug

Review: MNM Big Hits 2020 Vol. 1 zet het jaar muzikaal in

02 maart 2020

Naar goede gewoonte dropt MNM rond deze periode zijn eerste Big Hits-compilatie van 2020. En muzikaal heeft dit jaar alvast een vliegende start genomen. Dat zie, of liever, dat hoor je op deze dubbel-cd, goed voor 41 hits!

We want more!

Je mag MNM Big Hits 2020 Vol. 1 gerust zien als een – vaak letterlijk – vrolijke noot tegen een stroef begin van het jaar. Vergeet de Brexit, vergeet de Australische bosbranden en vergeet Chinese virussen even, want muzikaal heeft 2020 alvast wel een geweldige start genomen. De samenstellers van deze dubbel-cd verdienen een staande ovatie en zelfs met 41 hits ben je nog geneigd om een we want more-koor in te zetten. Het regent grote namen en toekomstige grote namen uit de internationale en binnenlandse muziekscène op deze dubbelaar.

mnm

Usual suspects

Je kunt geen hitcompilatie opvoeren zonder dé topsterren van het moment. Dat heeft MNM goed begrepen. En als er vorig jaar één artiest boven alle anderen uitstak en die truc dit jaar zou kunnen herhalen, dan is dat Billie Eilisch wel. Haar ‘Everything I Wanted’ geeft dan ook present. Ze deelt deze dubbel-cd met andere popsterren zoals Justin Bieber met ‘Yummy’, Selena Gomez met ‘Rare’, Celeste met ‘Stop this Flame’ en Dua Lipa met ‘Don’t Start Now’.

niels destadsbader, boven de wolken

Nationale muzikale trots

MNM weet als geen ander hoe goed het gesteld is met onze eigenste nationale muziekscène. Die is dan ook gepast vertegenwoordigd op deze eerste Big Hits-cd van 2020. Is er eigenlijk iemand in het land die Angèle niet om haar stembanden en misleidend speelse teksten gewikkeld heeft? Neen? Dachten we ook niet. Ze geeft present met haar tophit ‘Oui Ou Non’, naast Bazart met ‘Maanlicht’, Metejoor met ‘Blij om jou te zien’, Laura Tesoro met ‘Press Pause’, Niels Destadsbader met ‘Wat zou ik zonder jou’ en MNM’s eigen Rising Star-winnaar Chapter Two met ‘By My Side’.

Party!!!!

Waar hitverzamelaars zich vaak tot een enkel genre beperken, bekijkt MNM het breder. Zo is naast pop, r&b en een snuifje hiphop ook het dancegenre van de partij. Met op deze Big Hits 2020 Vol. 1, met onder andere Avicii met ‘Fades Away’, Lum!X & Gabry Ponte met ‘Monster’, The Chainsmokers & Kygo met ‘Family’, Martin Garrix & Dean Lewis met ‘Used To Love’, Tiesto & Mabel met ‘God Is A Dancer’ en Riton & Oliver Heldens feat. Vula met ‘Turn Me On’.

En ook nog

Alle 41 artiesten van deze MNM Big Hits 2020 Vol. 1 opnoemen is onbegonnen werk, maar deze dubbelaar telt te veel andere grote artiesten om er niet een paar van op te noemen. Zo krijg je onder andere nog recente hits van Lewis Capaldi, Maroon 5, Sia, Gers Pardoel, Milow, Major Lazer, Trevor Daniel, Martin Solveig, Lauv, Travis Scott en veel veel meer.

mnm
Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()