Menu
Terug

Vijf keer Dolby Vision en Dolby Atmos op hun best

04 oktober 2019

Dolby Vision is een premium HDR-formaat dat optimale weergave van de film garandeert op je tv. En met Dolby Atmos-geluid heb je echt het gevoel dat je midden in de actie staat. Met deze vijf films en series kun je het zelf ervaren.

Altered Carbon (Dolby Vision & Dolby Atmos)

Deze serie speelt zich af in een verre toekomst waar je je bewustzijn kunt transformeren naar een ander lichaam. De superrijken zijn onsterfelijk en een lichaam is een wisselbare hoes. Een oud-soldaat moet een vreemde moordzaak oplossen.

dolby, vision, atmos
dolby, vision, atmos

Mission Impossible: Fallout (Dolby Vision & Dolby Atmos)

Wie heeft er nog een introductie nodig bij ‘Mission Impossible’? Ethan Hunt is de geheim agent die onmogelijke opdrachten steevast tot een goed einde brengt. Een overdonderende actiefilm die je op het puntje van je stoel houdt.

Stranger Things (Dolby Vision)

Een jongen verdwijnt in een kleine Amerikaanse stad in 1983. Een meisje met psychokinetische gaven helpt zijn vrienden in hun zoektocht. ‘Stranger Things’ is een topserie met cultstatus, die humor en spanning schitterend combineert.

dolby, vision, atmos
dolby, vision, atmos

Black Panther (Dolby Atmos)

Deze Marvel-film uit de Disney Pictures-stal is een festijn van kleuren, contrast en actie. Laat je helemaal meeslepen in de troonopvolging van Wakanda, een kleine, maar technologisch sterk geavanceerde staat in Afrika.

Pacific Rim: Uprising (Dolby Vision & Dolby Atmos)

Gigantische monsters bedreigen de wereld. Er is er maar een manier om ze te bestrijden: met torenhoge robots die zo complex zijn dat ze door twee mensen tegelijk moeten bestuurd worden. Actiespektakel van de bovenste plank.

dolby, vision, atmos
Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()