Menu
Terug

Voor deze nieuwe games maak je beter tijd vrij in augustus

26 juli 2021

Vakantie of geen vakantie, voor deze games maak je graag wat tijd vrij in augustus. Met de game rond de nieuwe PAW Patrol-film voor de jongsten en voor de ouders, American Football met Madden NFL 22 en de consoleversies van het pc-fenomeen Hades. 

PAW Patrol - The Movie Adventure City Calls

Vanaf 20 augustus draait de nieuwe PAW Patrol-film in de bioscopen. Die heet voluit ‘Paw Patrol De Film: Avonturenstad heeft je nodig’. Dat is ook de naam van de game die je de avonturen van je favoriete pups zelf laat beleven. Met hun unieke vaardigheden, een beetje puzzelwerk en tonnen variatie breng je deze missies vast tot een goed einde. Dat kan in je eentje of samen met broer, zus, mama, papa of een vriendje op de bank naast je.

Platform: PS5, Xbox Series X/S, pc, PS4, Xbox One, Switch

Release: 13 augustus

Hades

Hades is de naam van deze game die vorig jaar miljoenen pc-spelers en nagenoeg elke gamecriticus van zijn sokken blies. In deze rogue like gameplay die zich onlangs nog met Returnal immens populair bewees, probeer je de Griekse mythologische onderwereld te ontsnappen. Dat doe je met een mix van actie, rollenspelfeatures, reflexen en tactiek. Hades is gemaakt om keer op keer opnieuw te spelen en hoewel je telkens weer vanaf ‘nul’ begint, krijg je alsmaar meer opties om een volgende run iets meer naar je hand te zetten.

Platform: PS5, Xbox Series X/S, PS4, Xbox One

Release: 13 augustus

Madden NFL 22

Wat de FIFA 22 later dit jaar voor voetbal doet, brengt Madden NFL 22 voor American Football. Deze tactische balsport wordt van de strategische planning tot de explosieve, fysieke uitvoering naar de game vertaald. Uiteraard met alle teams, spelers en divisies uit de echte NFL-competitie. Een snelle match tussendoor, tegen de game of tegen een andere speler, het kan. Een speciale uitdaging in The Yard of verder werken aan je levensverhaal als de beste running back die ooit een Super Bowl won? Dat alles en veel meer in Madden NFL 22

Platform: PS5, Xbox Series X/S, pc, PS4, Xbox One

Release: 20 augustus

No More Heroes III

No More Heroes III, dat wil zeggen dat Travis Touchdown na elf jaar eindelijk terug is. En hij mag meteen de wereld redden van een buitenaardse veroveraar, diens leger en tien unieke killers. Daarvoor kan hij beroep doen op goed getimed hak-en-steekwerk met een energiezwaard en een reeks spectaculaire worstelmoves. Heel ernstig moet je het verhaal en de personages niet nemen, maar dat maakt het vechtsysteem er niet minder onweerstaanbaar op. Je gaat vanzelf naar perfectie streven.

Platform: Switch

Release: 27 augustus

Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()