Menu
Terug

Watchmen, Young Sheldon, Jack Ryan en andere topreeksen

30 juli 2020

Het tv-fenomeen van het jaar Watchmen en nieuwe seizoenen van Jack Ryan, Young Sheldon, The Good Doctor en The Blacklist. Samen goed voor uren spanning, humor en toptelevisie op DVD en Blu-ray.

Watchmen – Seizoen 1

Damon Lindelof is royalty onder de bedenkers en schrijvers van tv-series. Na Lost en The Leftovers bouwt hij met Watchmen verder op de gelijknamige kult-comic en -film. Watchmen was hem op lijf geschreven en hij overtreft alle verwachtingen. Duik mee in een alternatieve versie van de Verenigde Staten, waar de supermachten zich gedeisd houden uit angst voor een buitenaardse dreiging, waar zowel criminelen als politie zich achter maskers verschuilen en waar allesbehalve onfeilbare ‘superhelden’ de orde trachten te bewaren.

Genre: drama

Release: 19 augustus

The Blacklist – Seizoen 7

Dat The Blacklist onlangs het groene licht voor een achtste seizoen kreeg, zegt eigenlijk al genoeg over deze Amerikaanse misdaadthrillerserie. Centraal staan nog steeds Raymond Reddington, de man bovenaan de FBI-lijst … en de speciale overheidseenheid die samen met diezelfde Reddington achter ’s werelds gevaarlijkste criminelen aan gaan. Seizoen zeven verkent het mysterie rond Raymond’s ware identiteit en voert een grotere rol op voor Katherina Rostova, de biologische moeder van FBI profiler Elizabeth Keen.

Genre: misdaad

Release: augustus

Tom Clancy’s Jack Ryan – Seizoen 2

In dit tweede seizoen van de internationale en politieke spionagethrillerserie onderzoekt CIA-agent Jack Ryan schimmige relaties tussen grote wereldspelers en een verkiezingsstrijd in Venezuela. Daar stuit hij op wat de top van een ijsberg is in een samenzwering die zich oncomfortabel diep en tot heel dicht bij huis uitstrekt. Ook deze keer is Jack Ryan weer goed voor intense actie, hoogspanning en geloofwaardige spionnageintriges waar andere producenten een film of vier uit puren.

Genre: thriller

Release: 19 augustus

Young Sheldon – Seizoen 2

Weinig spin-off series zijn zo vermakelijk of geslaagd als hun succesvolle ‘moederreeks’. Toch is Young Sheldon, ja die Sheldon uit The Big Bang Theory, goed op weg om Frasier en Better Call Saul achterna te gaan. De briljante maar sociaal niet altijd even capabele negenjarige Sheldon probeert met vallen en opstaan zijn plek te vinden in zijn nog kleine wereld. Begrepen of hilarisch misbegrepen door vrienden en familie, zien we hem zijn eerste baantje uitproberen, de belastingaangifte van zijn ouders doen en verslaafd raken aan videogames.

Genre: komedie

Release: 19 augustus

The Good Doctor – Seizoen 3

Shaun Murphy is een jonge hoogbegaafde chirurg met autisme, werkzaam in een prestigieus ziekenhuis in California. The Good Doctor is echter niet de zoveelste dokter- of hospitaalserie. De bedenker is immers dezelfde die ons jarenlang met House MD vermaakte. Dit geniale buitenbeentje heeft minder gemene trekjes, maar wanneer het erop aankomt gaat hij zonder mededogen voor de waarheid en een vaak levensreddend resultaat.

Genre: drama

Release: 12 augustus

Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()