Menu
Terug

Xbox gaming is klaar voor een nieuwe generatie

20 december 2021

Xbox mag dit jaar 20 kaarsjes uitblazen! En dat vieren heel wat gamers intussen al even met de Xbox Series S- en Series X-consoles. Het feest schakelt nog een versnelling hoger met Xbox-exclusieve hits als Forza Horizon 5 en Halo Infinite.

Ga digitaal!

Op 10 november 2020 kwam Microsoft met twee nieuwe consoles aanzetten: de Xbox Series X en Series S. Die laatste scoort een erg betaalbaar prijskaartje en gaat voor zijn next-gen gamebeleving helemaal digitaal. Geen schijfjes meer. Wachten is er ook niet meer bij. Want de pure power van deze console boekt razendsnelle laadtijden en kan games tot 120 fps over je scherm jagen.

Bovendien kun je er games mee spelen uit een gamecatalogus van vier generaties Xbox-consoles. Waaronder honderden die er op de Xbox Series S en Series X beter uitzien én beter spelen. En met de apart te verkrijgen Xbox Game Pass Ultimate speel je Halo Infinite en andere nieuwe titels op de dag dat ze verschijnen.

power your dreams xbox

Vliegende start

Nagenoeg alle games die je op de nieuwe consoles kunt spelen, draaien ook op de Xbox One. Maar met de release van Halo Infinite op 8 december is elke Xbox-veteraan of shooterfan het aan zichzelf verplicht om van deze volgende aflevering van de legendarische sf-shooter in zijn next-gen pracht te genieten. Hetzelfde mag overigens gezegd worden van Forza Horizon 5, dat intussen al sinds 9 november weer van gamers autoliefhebbers maakt en omgekeerd.

Xbox game pass

Speel slim, meer en voordelig

De Xbox Game Pass kun je zien als een abonnement voor gaming. Hij geeft je voor een uiterst vriendelijk maandelijks bedrag toegang tot meer dan honderd toptitels uit de Xbox-gamebibliotheek én uit EA Play. Denk bij die laatste onder meer aan FIFA, Battlefield, De Sims, Dragon Age en nog veel meer. Bovendien worden zowel dat aanbod van Xbox- als EA-games voortdurend aangevuld met nieuwe. Xbox Game Pass-lidmaatschap begint al vanaf 9,99 euro en levert je daarbij ook nog kortingen en speciale aanbiedingen op. Ze zijn verkrijgbaar in alle MediaMarkt-winkels in België.

Pimp je gamegear

Bij next-gen gaming hoort next-gen hardware. Heb je regelmatig vrienden op bezoek voor een potje FIFA? Dan is een extra controller een must. Waarom dan niet meteen voor een exemplaar met een unieke look kiezen? Zoals de White Robot, Pulse Red, Black Carbon, Shock Blue, Electric Volt of die extreem gepimpte Forza Horizon 5 Limited Edition.

Fraaie graphics aan 120 fps komen pas echt tot hun recht met superieure audio. Die pomp je kraakhelder je oren in via de Xbox-stereoheadset, met kabel of draadloos. Meer opslagruimte nodig? Dat kan ook, met verschillende opties om de harde schijf van je console uit te breiden.

Troeven

  • Pure gamepower: razendsnelle laadtijden en gameplay tot 120 fps voor naadloos gamen.
  • Exclusieve toptitels: met Xbox-exclusieve titels als Halo Infinite en Forza Horizon 5 geraak je nooit uitgespeeld.
  • 100+ catalogus: met de Xbox Game Pass krijg je toegang tot topgames van Microsoft en EA.
  • Gamegear:  stroomlijn je gamebeleving met hoogwaardige controllers, headsets en andere gameaccesoires.
Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()