Menu
Terug

Zes gametoppers voor juni

31 mei 2019

De reïncarnatie van een old school kartracer en de nieuwste editie van de beste Formule 1-simulator ooit. Japanse en westerse RPG-toppers. En het virtuele wielerseizoen in grote vorm ingezet, zowel op pc als op de next-gen console. Dit is onze selectie van gametoppers voor juni.

The Elder Scrolls Online - Elsweyr

Welkom in de zinderende savannes en kloven van het thuisland van de Khajiti. De MMORPG-fantasywereld van The Elder Scrolls houdt ondertussen al vijf jaar lang miljoenen spelers in de ban en die online spelwereld wordt er met deze Elsweyr-uitbreiding nog maar eens wat groter op. Verdedig de nieuwe regio of voer legioenen van ondoden aan met de nieuwe Necromancer-klasse.

Genre: Massively Multiplayer Online Role-Playing Game (MMORPG)

Platform: PS4, Xbox One en pc

Release: 4 juni

Warhammer - Chaosbane

Aan jou om de Chaos-hordes een halt toe te roepen en in het defensief te dwingen. Welkom in de visueel verbluffende wereld van dit hack & slash-game tegen een bruut en magisch Warhammer-oorlogsdecor. Speel in je eentje of samen met drie vrienden lokaal of online in coöperatieve modus. Kies een van de vier personageklassen en zet je eigen selectie uit meer dan 180 vaardigheden in tegen meer dan 70 monsters. Kortom: maak je op voor een langgerekt avontuur vol epische gevechten. 

Genre: actierollenspel

Platform: PS4, Xbox One en pc

Release: 4 juni

F1 2019 - Anniversary Edition

Het maakt niet uit hoe bedreven je bent in het racegenre, F1 2019 dompelt spelers van elk niveau onder in de totale Formule 1-beleving. In korte singleraces, een heel weekend voor een Grand Prix of een hele F1-carrière. Solo of online tegen andere spelers. Je past het game makkelijk aan naar een uitdaging op jouw maat en je zal zien dat je als vanzelf naar een alsmaar authentiekere F1-kick toegroeit.

Genre: race

Platform: PS4, Xbox One en pc

Release: 20 juni

Tour de France 2019/Pro Cycling Manager 2019

Ook als het weer buiten echt niet mee wil, is er altijd een sterk alternatief voor de echte wielerfans. Op pc of console, ze komen sowieso ook dit jaar weer uitgebreid aan hun trekken met de 2019-editie van Tour de France en Pro Cycling Manager.  Duik diep in teamtactieken en werk naar een triomfantelijk wielerseizoen, of spring gewoon op het virtuele zadel voor een losse wedstrijd of etappe in een kleine of grote ronde. In je eentje of samen met een kameraad.

Genre: sport

Platform: PS4, Xbox One (Tour de France 2019) - pc (Pro Cycling Manager 2019)

Release: 20 juni

Crash Team Racing: Nitro-Fueled

Hoog tijd dat deze klassieke kartracer, die furore maakte op die originele PlayStation-console, nu door een nieuwe generatie gamers ontdekt kan worden. En dat op zowel PS4, Xbox One als Switch! Kies je favoriete personage, pimp de looks en prestaties van je voertuig, en ga voor de overwinning op meer dan dertig tracks in twaalf arena’s. Tegen de computer, online of tegen tot wel drie spelers naast je op de bank.

Genre: race

Platform: PS4, Xbox One en Switch

Release: 21 juni

Fire Emblem: Three Houses

Als professor aan de beste militaire academie van het continent train je niet alleen een keur aan officieren, je voert hen ook aan wanneer ze hun lessen in de praktijk brengen. Volgens een uitgekiend RPG-systeem worden je studenten steeds bekwamer en alsmaar meer gespecialiseerd in magische en andere vaardigheden. Aan jou om die op het terrein met slimme tactieken en strategisch inzicht te combineren. Hun leven ligt daar immers in jouw handen.

Genre: rollenspel

Platform: Switch

Release: 26 juli

Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()