Menu
Terug

‘21% BTW? Weg ermee’-actie feestelijk ingezet

26 februari 2019

21% minder betalen? Bij MediaMarkt kan dat en wel vijf volle dagen lang. Dat noemt MediaMarkt zijn jaarlijkse ‘21% BTW? Weg ermee’-dagen. Dit jaar loopt die unieke actie van 27 februari tot en met 3 maart. En de Clubleden mochten er zelfs in avant-première al van genieten. In echte VIP-stijl!

Jaarlijkse traditie

Een keer per jaar kun je bij MediaMarkt genieten van de ‘21% BTW? Weg ermee’-dagen. Dat betekent dat MediaMarkt voor nagenoeg alle producten de BTW voor jou betaalt. Dat geldt voor alle winkels in België en in onze webshop! Wil je meer over deze actie weten, bezoek dan onze speciale actiepagina. Daar kun je met de calculator meteen ook uitrekenen hoeveel je minder betaalt voor bijvoorbeeld een handige Airfryer, een nieuwe laptop of die ultragrote 4K-televisie van je dromen.

VIP-avond

Hoewel de actie pas start op woensdag 27 februari en loopt tot en met zondag 3 maart, kregen de Clubleden van MediaMarkt een week voordien al een uitnodiging in de bus. Daarmee kregen ze de kans om al op dinsdagavond 26 februari van deze speciale actie te genieten. Het gonsde dan ook van de activiteit in alle MediaMarkt-winkels. De genodigden werden er ontvangen met een hapje en een glaasje bubbels, en haast elke winkel had wel een of meer speciale activiteiten of verwennerijen georganiseerd.

Shoppen is een beleving

Zo werden er demo’s in alle mogelijke productcategorieën gehouden. Denk daarbij aan proeverijen van hapjes die ter plekke door culinaire experts bereid werden. In sommige winkels gaf een DJ het beste van zichzelf in de Music Corner. Elders werden de klanten deze avond vergast op een optreden en/of signeersessie van een plaatselijke artiest. ‘De grootste experience store’ is voor MediaMarkt duidelijk geen holle slogan!

21% BTW? Weg ermee!

Naast al deze vermakelijke, vaak ook informatieve randanimatie blijft de ‘21% BTW? Weg ermee’-actie uiteraard een van de grote trekpleister op een avond als deze. Waarom immers het nuttige niet aan het aangename koppelen? En als dat nuttige bestaat uit zo’n aanzienlijke prijskorting op nagenoeg elk artikel in de winkel, tja dan laat dat nuttige zich nog maar heel moeilijk van het aangename onderscheiden.

Zoveel bezoekers, zoveel verhalen

De toeloop was ook dit jaar weer enorm en iedere bezoeker heeft zijn eigen verhaal. Boudewijn en Christel kwamen bijvoorbeeld gewoon uit nieuwsgierigheid. Luc en Ingrid waren op een gerichtere missie: “Onze kleinzoon was aan een nieuwe laptop toe en we moesten wat foto’s nemen en doorsturen van modellen die met de actie wel binnen zijn budget vielen. Pa Geert en dochter Britt hadden elk hun aankoop speciaal met het oog op deze actie wat uitgesteld en waren wat blij met respectievelijk een soundbar van Bose en een powerbank. Voor Dirk, van wie de vijftien jaar oude beeldbuistelevisie al even aan vervanging toe was, kwam deze BTW-korting op het ideale moment. Zijn kameraad Mario was erbij om zijn nieuwe Sony Bravia 4K-tv te helpen dragen. En die aankoop gepast met een glaasje bubbels te vieren.

Ook op zondag 3 maart open!

Wie er dinsdagavond niet bij was, heeft zijn kans dus nog niet verkeken. Tot en met zondag 3 maart kun je nog genieten van die ‘21% BTW? Weg ermee’-dagen. Jawel, speciaal voor deze actie is je lokale MediaMarkt-winkel op zondag uitzonderlijk open! En zoals gezegd: je krijgt tijdens deze dagen die korting ook bij aankopen in de webshop van MediaMarkt.