Menu
Terug

5 jaar MediaMarkt.be

28 april 2018

Tijdens de week van 30 april viert de MediaMarkt-webshop zijn vijfde verjaardag. Die vijf jaar staat synoniem voor hilarische zoekopdrachten, duizenden niet-zo-veelgestelde vragen en honderdduizenden gelukkige klanten. We blikken graag samen met jou terug op onze online hoogtepunten.

De MediaMarkt-webshop schoot dankzij jullie, als klanten, fors uit z’n startblokken. Met maar liefst 630.264 bestellingen sinds de opstart in 2013 kan MediaMarkt zich vandaag virtueel meten met de besten. En niet alleen qua omzet, maar ook op vlak van klantenservice bewees MediaMarkt.be zijn kunde. Meer dan 520.000 vragen werden succesvol beantwoord en met iedere maand een actie op de agenda werden jullie dus al 60 keer in de bloemetjes gezet. Maar naast gevierd werd er bij het webteam van MediaMarkt ook flink gelachen. Meer dan 3.000 keer zochten jullie in de webshop naar ‘pizza’, 134 keer naar ‘sushi’ en zo’n 200 keer naar ‘sex’. Enkele services die wij jullie jammer genoeg niet kunnen bieden, dus.

Geen uitbundig feest voor deze gelegendheid, wel een actie die je hart sneller doet slaan. In plaats van de btw te laten vallen of je een cadeaupakket te schenken, gaat het dit keer om een GiftCard-actie. Per schijf van 100 euro ontvang je een geschenkkaart van 10 euro en vanaf 1.000 euro ontvang je er per schijf van 100 euro eentje van 20 euro. Hoe meer je koopt, hoe meer voordeel je doet, dus. Al een tijdje van plan om je wasmachine te vervangen, in een vaatwasser te investeren of de laptop van je dromen aan te schaffen? Dan is dit het juiste moment! Met onze koopwijzers voor heel wat producten laat je je goed informeren en kies je op korte termijn voor het juiste toestel.

Ben je klaar om je slag te slaan en volop van deze actie te profiteren?
Ontdek hier alle details en voorwaarden, gooi die online winkelkar maar eens goed vol en wij zetten intussen de cava koud!