Menu
Terug

De beste cadeautips voor kinderen

22 november 2018

Peuter, kleuter, scholier, jongtiener. Het gaat zo snel en dat maakt het vinden van een geschikt cadeau niet altijd eenvoudig. Dat kan elke ouder je wel vertellen. Maar met een zelf opgesteld lijstje komt het wel goed.

Megageluid, minispeaker

Sony SRS-XB01

Elk kind zou een muzikale opvoeding moeten genieten. Maar vergeet die muziekacademie, kies deze Sony-speaker gemaakt voor het skatepark, bijvoorbeeld. Het is een ideale eerste Bluetooth-speaker, verkrijgbaar in allerlei dolle kleuren en met een behuizing die tegen regen kan. De SRS-XB01 past in de hand, maar speelt wel verrassend luid en goed. Hij verbindt via Bluetooth met de smartphone en produceert dankzij de Extra Bass-functie een echt live gevoel. De batterij gaat zes uur lang mee, goed voor een hele middag skaten.

Tandenpoetsen is leuk

Oral-B Stages Power Frozen / Star Wars

Je kinderen overtuigen om de tanden te poetsen, het is soms echt vechten tegen de bierkaai. Maar met deze speciale edities van de elektrische Oral-B Stages-tandenborstel wordt het misschien wel veel makkelijker. Kies voor de Frozen-editie voor de fans van Elsa en Anna of neem de Star Wars-uitvoering voor de koters die fantaseren over sterren heel ver weg van hier. Terwijl ze wegdromen, worden die tandjes wel heel effectief gepoetst. De Oral-B Stages-tandenborstels geven een signaal als het poetsen mag stoppen. Zo ben je zeker dat de tandjes echt proper zijn.

Tablet speciaal voor hen

Archos Kids Tablet 10,1 inch

Waar is de iPad weer naartoe? Oh ja, de kinderen zijn ermee bezig. Hout vasthouden dat het dure toestel niet uit hun handen glipt en aan een aardige valsnelheid de vloer ontmoet. Misschien toch beter een aparte tablet voor de jongste? De Archos Kids Tablet is een geschikte kandidaat. Hij is stevig gebouwd, uitgerust met een groot scherm en komt met de nodige functies om jongere gamers tegen ongewenste inhoud en websites te beschermen. Via de Kidoz-app spoor je geschikte apps op, weg van het Wilde Westen dat de Google Play-winkel soms is.

Wakker met de zon

Philips Somneo Sleep & Wake-up Light HF3650/01

Op de juiste manier in slaap vallen en echt uitgerust opstaan. Het is iets waar veel kinderen problemen mee hebben Philips heeft de oplossing met de Somneo Sleep & Wake-up Light. Deze nachtlamp is klinisch getest en goedgekeurd, en helpt je kids ontspannen naar dromenland vertrekken door hun ademhaling te begeleiden. Nog even lezen in bed? De Philips-lamp verspreidt een warme gloed die de ogen niet verder vermoeid, maar ook niet weer activeert. In de ochtend simuleert de lamp een zonsopgang, om ze op natuurlijke wijze te laten ontwaken.

Cool bewegen

MOT SmartWheel 100 Hoverboard

Zet de fiets aan de kant en beweeg op een hele coole manier door de straat. Met deze SmartWheel 100 Hoverboard van MOT, bijvoorbeeld. Geen last van files op de weg en je bent snel op school. De mooie LED-verlichting aan de voorkant maakt deze hoverboard echt opvallend en cool. Na een paar minuten ben je helemaal weg met deze manier van bewegen - neem dat maar helemaal letterlijk. De SmartWheel 100 Hoverboard haalt een topsnelheid van 16 km/u en rijdt 15 tot 20 kilometer ver op een lading. Niet slecht voor een compacte tweewieler!

Filmbox vol dromen

Er Waren Eens … Disney Prinsessen

Ken jij een speciaal iemand die heel graag een prinses zou zijn? Dan hebben we wellicht het ultieme geschenk voor je: de Er Warens Eens … Disney Prinsessen-box van Disney met heel wat DVD-films. (Her)ontdek samen elf Disney-klassiekers met in een hoofdrol een meisje van adellijke afkomst. Van traditionele sprookjes zoals ‘Sneeuwwitje’ en ‘Doornroosje’ tot de moderne prinsessen in ‘Brave’ en ‘Mulan’, ze tekenen allemaal present. En ja, ‘De Kleine Zeemeermin’ en ‘Pocahontas’ zijn ook van de partij. Wedden dat de ouders ook van die prinselijke filmmiddagen zullen genieten?

Begrensd muziek beluisteren

JBL JR300BT

Luisteren naar de nieuwste cd van K3 of spelen met een game-app via een hoofdtelefoon? Een beetje rust in huis of in de auto mag wel, vinden de mama’s en papa’s. Maar geef je kinderen niet zomaar een hoofdtelefoon, want er schuilt een addertje onder het gras. Kinderen schatten slecht in wanneer het volume te luid is, wat gevaarlijk is voor die trommelvliezen. De JR300BT is daarop voorzien. Deze speciale hoofdtelefoon voor kinderen, beschikbaar in coole kleuren, is begrensd op een veilig 85 decibel. Dankzij Bluetooth kan er ook niet gestruikeld worden over een kabel!

Kerstmis redden!

PAW Patrol 3 DVD’s Wintercollectie

Buiten is het guur weer. Wat doe je dan? Lekker gezellig kijken naar de nieuwe 3 DVD’s Wintercollectie van PAW Patrol natuurlijk. De avonturen van Ryder en zijn flitsende team van slimme hondenvrienden met hun coole voertuigen zijn er weer, dankzij drie gloednieuwe DVD’s die helemaal bij het seizoen passen. Marshall, Rumble en co duiken in de sneeuw en beleven weer heel wat pret. Wedden dat hun unieke talenten weer veel twee- en viervoeters uit de nood zullen redden? Maar wacht, de pups krijgen een wel heel bijzonder missie: Kerstmis redden!