Menu
Terug

Deze 5 tips stomen je klaar voor Black Friday

Shop 'til you drop
Leestijd minuten
01 november 2018

Als het slecht weer is en je jezelf wat wilt opfleuren, is er vaak maar een ding dat je blij maakt: shoppen! En als dat tegen torenhoge kortingen kan, hoor je de vogeltjes al in de verte fluiten. Hoe jij je het best voorbereidt op het Black Friday-weekend van 23 tot 25 november, ontdek je hier.

#1 Locatie, locatie, locatie!

Spurt je naar de winkel of shop je thuis achter je laptop? Die keuze heeft namelijk heel wat gevolgen. Heb je haast geen geduld en wil meteen met die nieuwe gadget aan de slag, dan trek je best naar je MediaMarkt-vestiging. Ben je anderzijds zo gek op shoppen dat je twijfelt of alles wel in je wagen past? Dan stop je die laptop best even in het stopcontact en leg je de benen omhoog.

#2 Preselectie is een must

Aangezien de voorraden van populaire items met hoge kortingen snel geplunderd zijn, is het belangrijk om een lijstje te maken met spullen die je nodig hebt. Kijk na welke features je belangrijk vindt en ga op basis hiervan tijdens Black Friday-weekend op winkeltour.

#3 Bereid je geest voor

Wat is het belangrijkst tijdens Black Friday-weekend? Inderdaad, je focus. Blijf bij de les en zorg dat je goed uitgeslapen bent, je een halfuurtje naar rustgevende muziek luistert en zelfs wat mindfulness trucjes toepast. Zo leer je genieten van details zoals die droomgadget in je winkelmandje plaatsen, het ingeven van je pincode aan de kassa en het vullen van je koffer met je nieuwste aanwinsten. Met andere woorden: geniet ervan.

#4 Lichamelijke fitheid is belangrijk

Ga je online aan het winkelen, zorg er dan voor dat je armen en vingers goed losgegooid zijn voordat je eraan begint. Zorg ervoor dat je minstens 8 uur geslapen hebt, neem een stevig ontbijt en ga zelfs nog wat aan het stretchen. Ga je naar een MediaMarkt-vestiging, dan is het namelijk essentieel om flexibel je weg tussen al die shopaholics te vinden en over voldoende kracht te beschikken wanneer je die zware kar moet duwen.

#5 Draag comfortabele kledij

Ga je nu echt riskeren om die deal van je leven te doen doordat die skinny jeans je niet toelaat ver genoeg te bukken? Nee, dat dachten wij ook. Kom daarom lekker gezellig shoppen in je joggingbroek, sneakers en hoodie, want zo maak je het meeste kans op de beste deal. Trouwens, laat die logge handtassen of rugzakken voor wat ze zijn en kies voor de foute fanny pack, zodat je die kredietkaart altijd bij je hebt.

#6 Rust niet op je lauweren, want ook Cyber Monday loert om de hoek!

En als al die BlackFriday madness achter de rug is, is het tijd voor CyberMonday. Hou MediaMarkt.be zeker in de gaten, want ook dan kunnen er wel eens verrassende deals tevoorschijn komen ...

Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()