Menu
Terug

Deze tips stomen je klaar voor het Black Friday-weekend

15 november 2019

Als het slecht weer is en je jezelf wat wilt opfleuren, is er vaak maar een ding dat je blij maakt: shoppen! En als dat tegen torenhoge kortingen kan, hoor je de vogeltjes al in de verte fluiten. Hoe jij je het best voorbereidt op het Black Friday-weekend van 29 november tot en met 2 december, ontdek je hier.

#1 Locatie, locatie, locatie!

Spurt je naar de winkel of shop je thuis achter je laptop tijdens het Black Friday-weekend? Die keuze heeft namelijk heel wat gevolgen. Heb je haast geen geduld en wil meteen met die nieuwe gadget aan de slag, dan trek je best naar je MediaMarkt-vestiging in de buurt. Ben je anderzijds zo gek op shoppen dat je twijfelt of alles wel in je wagen past? Dan stop je die laptop best even in het stopcontact en leg je de benen omhoog en duik je de webshop in.

#2 Preselectie is een must

Aangezien de voorraden van populaire items met hoge kortingen snel geplunderd zijn, is het belangrijk om een lijstje te maken met spullen die je nodig hebt. Kijk na welke features je belangrijk vindt en ga op basis hiervan tijdens het Black Friday-weekend op winkeltour.

#3 Bereid je geest voor

Wat is het belangrijkst tijdens het Black Friday-weekend? Inderdaad, focussen! Blijf bij de les en zorg dat je goed uitgeslapen bent, je een halfuurtje naar rustgevende muziek luistert en zelfs wat mindfulnesstrucjes toepast. Zo leer je genieten van details zoals die droomgadget in je winkelmandje plaatsen, het ingeven van je pincode aan de kassa of het vullen van je wagen met je nieuwste aanwinsten. Met andere woorden: geniet ervan.

#4 Lichamelijke fitheid is belangrijk

Ga je online aan het winkelen, zorg er dan voor dat je armen en vingers goed losgegooid zijn voordat je eraan begint. Zorg ervoor dat je minstens acht uurtjes geslapen hebt, neem een stevig ontbijt en ga zelfs nog wat aan het stretchen. Ga je naar een MediaMarkt-vestiging in de buurt, dan is het namelijk essentieel om flexibel je weg te vinden tussen al die shopaholics en over voldoende kracht te beschikken wanneer je die volgeladen winkelkar moet voortduwen.

#5 Draag comfortabele kleding

Ga je nu echt riskeren om die deal van je leven te missen doordat die skinny jeans je niet toelaat ver genoeg te bukken? Neen, dat dachten wij ook. Kom daarom lekker gezellig shoppen in je joggingbroek, sneakers en hoodie, want zo maak je het meeste kans op de beste deal. Trouwens, laat die logge handtassen of rugzakken voor wat ze zijn, en kies voor de foute fanny pack, zodat je die kredietkaart altijd bij je hebt.