Menu
Terug

MediaMarkt lanceert Pak Friday met levensgrote grijpmachine

Grijp je prijs
Leestijd minuten
01 november 2018

Wat je deze maand normaal gezien wel van MediaMarkt verwacht, zijn waanzinnige acties op Singles Day, Black Friday en Cyber Monday. Maar alsof dat nog niet genoeg is, komt de elektronicaretailer nu op de proppen met Pak Friday: een dag waarop je zelf naar je prijs grijpt. Hoe? Dat lees je hier.

Stap 1: Bemachtig een ticket

Om op vrijdag 17 november naar jouw droomprijs te grijpen, moet je eerst een ticket bemachtigen. Dat doe je door online naar je geluk te graaien, ofwel door op vrijdag 9 november naar je favoriete MediaMarkt-vestiging te spurten. In iedere winkel staat er die dag namelijk een grijpmachine gevuld met balletjes. In sommige van die balletjes zit er een ticket voor het grote Pak Friday-evenement waarbij jouw lichaam dienst doet als grijper in een prijzenberg.

Stap 2: Tactiek is een must

Scoorde je een ticket voor het grote Pak Friday-event, dan kan je meteen beginnen met tactieken te bedenken. Zijn je armen breed genoeg om een televisie te vangen? Of misschien toch die lange gelnagels wegdoen voordat er krassen op je scherm komen? Nog beter: werk wat aan je lenigheid zodat je flexibel genoeg bent om de nodige stunts uit te halen. Een tipje van de sluier: Canon, Motorola, Acer en AEG zijn de grote prijsduiven op het event, dus je kan de MediaMarkt-shop al afschuimen voor de prijs die jij graag wil spotten.

Stap 3: Graai erop los

Het is zover: op 17 november trek je naar Docks Bruxsel, waar de levensgrote grijpmachine je opwacht. Alle winnaars van een ticket krijgen de kans om te graaien en winnen daardoor elk een prijs van minstens 400 euro. Succes!

Geen ticket gewonnen? Maak je dan helemaal niet druk, want op Singles Day, Black Friday en Cyber Monday staan er geweldige deals op het programma.

Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()