Menu
Terug

Pak Friday: win prachtige prijzen met de levensgrote grijpmachine van MediaMarkt

08 november 2019

Wat je deze maand normaal gezien wel van MediaMarkt verwacht, zijn waanzinnige acties op Singles' Weekend, Black Friday en Cyber Monday. Maar alsof dat nog niet genoeg is, komt de elektronicaretailer nu weer op de proppen met Pak Friday: een dag waarop je zelf naar je prijs grijpt. Hoe? Dat lees je hier.

Stap 1: Bemachtig een ticket

Om op zaterdag 23 november in Docks Bruxsel naar jouw droomprijs te grijpen, moet je eerst een ticket bemachtigen. Dat doe je door online (van 8 tot 18 november) naar je geluk te graaien, ofwel door van dinsdag 12 tot en met zaterdag 16 november naar je favoriete MediaMarkt-vestiging te spurten. In iedere winkel staat er gedurende die vier dagen een grijpmachine gevuld met balletjes. In sommige van die balletjes zit er een ticket voor het grote Pak Friday-evenement waarbij jouw lichaam dienst zal doen als grijper in een prijzenberg.

Stap 2: Tactiek is een must

Scoorde je een ticket voor het grote Pak Friday-event, dan kun je meteen beginnen met tactieken te bedenken. Zijn je armen breed genoeg om een televisie te vangen? Of misschien toch die lange gelnagels wegdoen voordat er krassen op je scherm komen? Nog beter: werk wat aan je lenigheid zodat je flexibel genoeg bent om de nodige stunts uit te halen. Een tipje van de sluier: Canon, Microsoft, Nokia, Motorola, Acer, Fresh 'n Rebel en DJI zijn de grote prijsduiven op het event, dus je kunt de MediaMarkt-shop al afschuimen voor de prijs die jij graag wilt spotten.

Stap 3: Graai erop los!

Het is zover: op 23 november trek je naar Docks Bruxsel, waar de levensgrote grijpmachine je opwacht. Die dag kun je ook nog een ticket bemachtigen in de MediaMarkt-winkel zelf daar in Docks Bruxsel. Er zal die dag nogmaals een grijpmachine in de winkel aanwezig zijn om zo nog een ticket te kunnen winnen. Alle winnaars van een ticket krijgen de kans om te graaien en winnen daardoor fantastische prijzen zoals een 4K-tv, een laptop, een smartphone en nog veel meer. Succes!

Geen ticket gewonnen? Maak je dan helemaal niet druk, want op Singles Day, Black Friday en Cyber Monday staan er geweldige deals op het programma.