Menu
Terug

Onze Clubleden naar de première van Avengers: Endgame

13 mei 2019

MediaMarkt nodigde zijn Clubleden uit voor gratis popcorn, frisdrank en vooral: de première van 'Avengers: Endgame'. Was je erbij, geniet dan na van de aftermovie … of kijk waarom je er de volgende keer zelf ook bij wilt zijn.

Popcorn en een topfilm

'Avengers: Endgame', het spectaculaire sluitstuk op een indrukwekkend tweeluik in het bekende Marvel-superhelduniversum, is de duurste film ooit gemaakt. Het is ook de meest succesvolle film van het jaar en de tweede meest succesvolle film aller tijden. MediaMarkt nodigde de fans onder zijn Clubleden uit om deze prent in première te gaan bekijken. In geen tijd gingen alle zitjes van een ruime bioscoopzaal de deur uit. Voor die Clubleden werd het een avond om nooit te vergeten: een topfilm met ook nog eens drankjes en een hoop popcorn erbovenop.

Wie erbij was, kan het in deze aftermovie allemaal nog eens herbeleven. Wil je erbij zijn op een van de vele toekomstige MediaMarkt-evenementen voor Clubleden? Maak je dan zo snel mogelijk lid; dat gaat makkelijk in de winkel of nog sneller online, het kost niets en het levert je ook nog heel wat andere voordelen op. Al wat je daarna nog hoeft te doen, is je mailbox in de gaten houden. Tot binnenkort op ons volgende Club-event!