Menu
Terug

VIP-avond ‘Btw, Weg ermee!’

01 maart 2018

Hou je van leuke voordelen en exclusieve promoties? Dan is de MediaMarkt Club iets voor jou. Dit unieke getrouwheidsprogramma werd op 28 februari in België gelanceerd. Wij gingen kijken op het launch event.

Extra voordelen

Bij MediaMarkt kon je al een digitaal kasticket krijgen door je met je elektronische identiteitskaart te registreren. Je aankoop- en garantiebewijs worden dan digitaal bewaard zodat je geen papierwinkel hoeft bij te houden. Met zo’n digitaal kasticket heb je bovendien dubbel zoveel tijd om een product om te ruilen als het niet aan je verwachtingen voldoet: tot dertig dagen na aankoop, tegenover slechts veertien dagen voor wie geen digitaal kasticket heeft.

MediaMarkt Club bouwt voort op dat systeem, maar voegt er een hele rits voordelen aan toe, legt Christophe Bernard uit. Hij is verantwoordelijk voor de MediaMarkt Club. “Clubleden krijgen bij MediaMarkt een VIP-behandeling. Ze worden uitgenodigd op speciale evenementen voor clubleden, en krijgen speciale aanbiedingen en promoties. Dankzij de nieuwsbrief voor clubleden zijn ze bovendien altijd als eerste op de hoogte van nieuwtjes.”

Simpel

Lid worden van de MediaMarkt Club is heel eenvoudig. Met je elektronische identiteitskaart registreer je je aan een van de kiosken of tablets aan de kassa. Je vult het e-mailadres in waarop je de nieuwsbrief wilt ontvangen en gaat akkoord met de voorwaarden. Meer is het niet.

Je lidmaatschap geldt in alle Belgische winkels van MediaMarkt en in de webshop. Als clublid ben je wel gelinkt aan de bepaalde winkel waar je je lidmaatschap afsloot, en je krijgt dan ook informatie voor lokale evenementen in die winkel. “Dat kunnen bijvoorbeeld uitnodigingen voor workshops over koken of fotograferen zijn, of exclusieve demonstraties van nieuwe producten”, legt Christophe uit. “Dat aanbod bepalen de winkels zelf.” Mocht je later verhuizen, dan kun je natuurlijk je lidmaatschap laten overzetten naar een andere winkel. En met de MediaMarkt-app op je smartphone heb je steeds je lidmaatschap op zak.

Weg ermee

Het launch event van de MediaMarkt Club vond plaats op de laatste dag van februari. Van 1 tot en met 4 maart voert MediaMarkt immers de intussen gekende btw-actie, waarbij je op heel wat producten een korting krijgt die overeenkomt met het btw-bedrag. Alle leden van de MediaMarkt Club konden op 28 februari ’s avonds al naar hun winkel komen om van dat voordeel te genieten. “Speciaal voor de clubleden deden we er nog een schepje bovenop”, vertelt Christophe. “Ze kregen een hapje en een drankje, en een speciaal geschenkje.”

Zin om volgende keer mee te profiteren van onze voordelen?
Lid worden van de MediaMarkt Club, doe je hier.